Helt slut

Då har ytterligare en helg passerat. Har jobbat både lördag o söndag, långa och slitsamma dagar har det varit. Kroppen känns helt död efter all bärande, diskande och städande. 
Förutom ett antal timmar nere på cafeet har inte helgen varit så värst spännande. Men det har faktiskt varit skönt, lite långtråkigt men skönt. När det blir så mycket jobbande känns det helt perfekt att ta sällskap av en stor godispåse framför en bra film när man kommer hem.
 
Imorgon har vi nån tema-dag i skolan. Vet inte riktigt vad det är men tror att någon skulle föreläsa i flera timmar om studieteknik. Snacka om boooring! Det får helt enkelt bli en välförtjänt ledig dag för min del. Ska bli så skönt med sovmorgon för en gångs skull.  

Nu väntar duchen, sen sängen och One Tree Hill!       

Kommentarer
Postat av: Maija

Åh gud vad gott med lösgodis! Saknar tom gamla hedliga videorullen. Här finns bara äckligt godis, vill ha döskallar!! Vänner-affären såg tyvärr roligare ut än vad den var. Det var bara en vanlig videoaffär typ:P Hu mår du kexet annars? Pussar

2007-09-17 @ 15:33:45
Postat av: Viveka

Maija: Ja rullen är verkligen någonting att sakna ;) haha förstår att du saknar allt svenskt lösgodis, det slår verkligen allt!
Jag mår bara bra tack. Hur mår du själv? Något nytt roligt som har hänt? Pussar och kramar!

2007-09-18 @ 22:05:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0