Det borde vara enkelt nu, men det är det inte

Skoldagen kändes väldigt onödig idag, två lektioner sedan en lång väntan på svenskan. Precis när svenskan skulle börjat får vi reda på att läraren är borta. FAN, hade precis missat tåget och dom kära gnesta tågen går ju så sällan, så det är bara att vänta två timmar på nästa. Fick i varje fall trevligt sällskap ner på stan. Malin, Malin, Jenni och jag gick runt lite bland affärena sedan satt vi oss och tog en fika. Fick nog den största morotskakan jag nånsin har sätt, vart så mätt så jag trodde jag skulle spricka. Men betalar man 52 kronor för att fika äter man fan upp :)

När jag kom hem tog jag en sväng förbi morfar och mormor,
dom blir ju så glada när man kommer och hälsar på.

Hem, mat, sol, TV.. så har dagen annars sätt ut.
Och snart ska jag sätta mig och kolla på världens bästa Vänner.


Julhandlat

Idag var det som sagt tema-dag i skolan, undrar om ens någon gick på den? Ringde och sjukanmälde mig imorse och åkte istället upp till Stockholm för lite shopping. Gick några timmar själv bland affärena sedan fick jag sällskap av mamma som slutat jobba. Det blev lite smått och gott som införskaffades: jeans, några tröjor, några t-shirtar, skor.. och faktiskt dom första julklapparna. Känns skönt att vara i tid för en gångs skull.  

Nu har jag suttit och lyssnat på min brors föredrag, eller rättare sagt skrattat mig igenom det..
Pappas kommentar var klockren: "sluta vicka på rumpan, det ser ut som du dansar jazzdans"
Efter det kunde inte jag hålla tyst, haha.

Nu ska vi äta lite pizzamackor, ska bli gott.

If I could turn back time

Idag tog jag en välförtjänt hemma-dag. Hade väldigt ont i magen när jag vaknade, gjorde ändå iordning mig och åt frukost men ångrade mig ganska snabbt. Orkade helt klart inte åka till skolan. Hanna och jag satte på One Tree Hill, och där i sängen låg jag säkert halva dagen. 

Imorgon är det en ganska skön dag, med sovmorgon dessutom.
Och på onsdag har vi temadag, vilket betyder samma sak som ledigt för mig :)
Torsdag slutar vi vid 1 eftersom det är öppethus.
Den här veckan kommer nog gå snabbt, hoppas jag iaf.

Kom nyss hem från träningen, så ska käka lite sen sova.
Natti natti!



Orkar inte bry mig längre. Det är inte värt det.

Segrare

Yees! Äntligen kom vinsten, 9-4 blev det i dagens match mot Mesta. Riktigt skönt :)

Sitter och väntar på att Hanna ska komma så vi äntligen kan laga lite mat.
Har knappt ätit något alls idag, så min mage riktigt skriker efter lite god mat.    

Har en mediauppgift tills imorgon och känns inte roligt att jag inte ens har börjat. Pluggandet har av någon anledning hamnat åt sidan, inte bra där. Men orkar jag göra den ikväll? Nej, tror inte det..


Hare!

And I don't wanna miss a thing

Gårdagen blev väldigt rolig faktiskt. Först hemma hos Sandra med tjejerna och sedan vidare till Hotellet. Kändes som det lös 17 i pannan på en, men det gick bra ändå :) 

Nu ska vi snart iväg och spela match, hoppas på en vinnst för en gångs skull!


It dosen't make any sense

Sitter just nu och väntar på Hanna. Vi ska upp till Freja och bättra på fejk-brännan lite, hehe :)  Egentligen kanske det inte är nödvändigt att sola på vintern, men det är ju så skönt och dessutom känner man sig så mycket snyggare och frächare än om man är blek. Naturligt brun året runt är något som jag skulle önska!

Tider har jag aldrig varit bra på, ytterligare ett bevis igår. Ändring på träningstiden och jag är säker på att vi börjar halv 8. När jag kommer upp spelar mina kompisar för fullt och jag fattar först ingenting. Tränaren garvar lite åt mig och säger att jag nog tagit fel på tiden. Tydligen, och sånt gör mig så sur. Hade bara suttit hemma och väntat och nu fick jag inte träna.
Något positivt var ju att man hann se Sverige matchen iaf. Drog hem till Emma efter träningen och hejade fram vårat gul-blåa lag till 2-1 mot Lettland och platsen till EM var klart :) Skööönt!  

Ska ta och sätta mig framför tv:n och hoppas på att fröken Johannesson snart är klar.



It dosen't make any sense. Do you know that?

It is all you can hope for

Kom nyss hem ifrån Hannie. Kännde att jag behövde lite sällskap när jag kom hem ifrån skolan så jag gick förbi Lottas, där hon praktiserade. Väntade på att hon skulle sluta och följde sedan med hem till henne. Vi lagade mat, snackade skit och muppade oss. Inget ovanligt vill säga haha.

Imorgon är det tyskaprov, så jag ska sätta igång och plugga nu.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Matchen mot Onyx igår slutade precis
som alla andra matcher, med förlust.
Nånting vill sig inte, blir så less på det.

Vi behövde i varje fall inte deppa särskillt länge.
På kvällen drog vi till Madde för att fira hennes
nu 18 fyllda år. Det blev en trevlig tjejmiddag
och även singstaret åkte fram en stund :)
Drog sedan vidare till Johan.

Idag måste jag ta tag i pluggandet.
Men senare får det nog bli arena
med tjejerna i alla fall.


Take care!

Maija <3


Idag fyller denna sötnos 17 år, STORT GRATTIS på födesledagen Maija!  

image133

Hoppas du får en riktigt bra födelsedag :)
Synd att vi inte kan vara där och fira dig men det är inte långt kvar till den 22:a nu,
längtar hur mycket som helst!

Älskar dig <3

Fredag 16/11

Karaktärsveckan har nu tagit slut. Kan inte säga att det har varit världens roligaste vecka, men den har definitivt varit mycket mycket skönare än en vanlig skolvecka. Bara 45 minuter i skolan igår och idag är vi lediga, hur skönt som helst :) Ska ut och köra lite med pappa om ett tag, annars får nog dagen mest gå åt till plugg tyvärr. Om inte handikappade Linda behöver lite sällskap vill säga, hehe.

Gårdagen tillbringade jag med kära Hanna. Gick runt lite i stan efter skolan, sen åkte vi hem till henne. Försökte göra en insats till pluggandet men det gick inte särskillt bra. Istället fick det bli en långpromenad runt gnesta, vilket vi har blivit lite dåliga på nu på senare tid. Och garvande åt gamla skolkataloger blev det ju förstås också, en ny hobby haha :) 


 

Idag får jag grattulera mig själv på namnsdagen :)      

                
Viveka kommer från forntyskan och betyder liten kvinna.
Det började användas här på 1700-talet.
Namnet är vanligare i Sverige än sin danska sidoform Vibeke.
Omkring 5700 heter Viveka, varav cirka 2900 kallas så.


Karaktärsvecka

Denna vecka är det dags för karaktärs vecka. Kanske inte riktigt lika skön som förra då vi spenderade hela veckan i en bio-sal, men schemat verkar helt okej. Vi har inga vanliga lektioner, utan vi ska lyssna på föredrag, se på bio och göra nått grupparbete. Det har ju sina fördelar att vara först på klasslistan, då får man alltid de bästa tiderna, haha :)

Kom precis på att one tree hill visas nu, ska gå och kolla på slutet.

Byee!

And I need you now tonight

Tur att man har sådana underbara vänner som alltid förgyller helgerna. Gårdagskvällen blev riktigt trevlig, först käk på arena sedan drog vi hem till mig alla tjejer. Med singstar, dricka och härligt umgänge kan det bara inte bli fel. Runt 11 packade vi ihop och fortsatte till Johan som ställt till med lite fest. Jag och Sandra gjorde lite försök att få fart på singstar även där, men det blev väl ingen hit kan man säga, konstigt haha. Missödet i slutet har jag redan glömt..

Och idag mådde jag precis som jag förtjänade. Jobbet var inte särskillt roligt.

Nu ska jag packa ihop lite grejer och åka till Hanna om ett tag, ska sova där inatt. 


 Pusss!


image132

Den som väntar på nått gott

Skoldagen var riktigt skön faktiskt. Först tyska på morgonen, och jag har kommit på att tyska är helt okej. Nästan så man börjar gilla det, okej lite överdrift där haha. Idag sjöng vi sånger, trallvänliga sånger på tyska som fortfarande sitter kvar i huvudet. Efter tyskan hade vi hål, långt sådant så vi drog som vanligt till nancy's och åt. Upp till skolan och ha TV och sen var dagen slut :)

Nu sitter jag och väntar på Lina som kommer snart. Vi ska laga middag och sen blir det nog ner till rullen och hyra film och köpa godis. Och.. Idol får man ju inte glömma ikväll heller!

Trevlig kväll alla!

bara upp till mig, och ingen annan

Den här veckan har gått snabbt, riktigt snabbt. Imorgon är det redan fredag och det tackar vi för. Det kändes som det nyss var helg, men en ny sådan ska bli hur skönt som helst. Ska iofs jobba båda lördag o söndag, men det är helt okej ändå. 

Hål imorgon från naturen, vilket betyder att jag inte har bestämt om jag ska gå på tyskan eller ta sovmorgon till 12. Svårt val, jag vet haha. Har prov nästa vecka, så det skulle inte vara helt fel att gå på lektionen faktiskt. Men jag får se hur jag gör, det får bli upp till Josse ;)

Älskar verkligen när det ska börja införskaffas mysiga stickade tröjor och tjocka sköna stövlar till vintern. Igår hittade jag ett par stövlar som jag verkligen blev kär i! Hade dock redan köpt ett par vita vinterstövlar för bara nån vecka sen, så fick lite komentarer av mamma att det var onödigt. - Dom ser ju precis ut som dom andra! Men nej det gör dom inte alls hehe. Varken samma material, nyans eller modell och stövlar kan man aldrig få för många av. Fötterna vill väl också vara snygga och varma i det här ruggvädret. Så nu är jag 400 hundra kroner fattigare, men ett par stövlar rikare :)    

Och idag har jag umgåts med Lina efter skolan.
Och bokrecensionen är nästan klar.
Och W är äntligen bokat, längtar redan tjejer =D

En riktigt bra dag med andra ord!

It dosen't matter what people say

Idag var jag i alla fall i skolan. Med sovmorgon och inte allt för många jobbiga lektioner var det faktiskt en helt okej dag. Imorgon har våran grupp ingen media, vilket betyder lååångt hål och lunch på nancy's med Josse :)

Började få lite funderingar på om det var fredag den 13 igår. På träningen gick nämligen allt så tokigt det kan gå. Först lyckades jag få min egen toffs i ögat, det sved som fan och jag var lika med halvt blind ett tag. När vi sedan körde två-mål råkade jag springa in i Sofia och fick hennes armbåge rätt på näsan och munnen. Blod som rann ut ur munnen, en redig fläskläpp och en stukad näsa vart resultatet. Kännde mig inte allt för vacker när jag steg upp ur sängen idag, haha. Slutligen fick jag även en hög klubba mot örat och kinden, vilket även det ger en del smärta idag. Ingen bra träning med andra ord, och idag känns det som jag har varit med i världens slagsmål.

Träffade Linda idag, kul att se den negern igen! Har nästan varit lite tomt utan henne hela lovet,
men nu är hon äntligen hemma igen :)


Nu är det fortsatt skrivning på bokrecensionen som gäller.
Bye!



Och det här gör mig väldigt förvirrad

.

Natten var jobbig på alla sätt. Hade alldeles för många tankar, vilket gjorde det omöjligt att sova.
Dessutom en mobil som piper, en ringande väckarklocka och en katt som krafsar på dörren, gjorde saken inte mycket lättare.

Så idag blir jag hemma, bäst så.

Where did it go wrong?

Nu är helgen förbi och lovet nästan över. Det kommer kännas riktigt jobbigt att behöva gå upp tidigt och åka till skolan imorgon. Får lite smått panik över att jag inte har ägnat en neda sekund av lovet till plugg, not good! Kommer inte bli kul att komma till jannes lektion helt oförberedd imorgon.

Idag har det varit en riktigt seg dag. Gick upp ur sängen vid halv 12 och sedan dess har jag i princip suttit och drömt mig in i One Tree Hill. Finns inget bättre när det känns som det gör nu.

I fredags åkte jag upp till Södertälje för att träffa brudarna i klassen. Först till Stina där vi käkade pizza, sedan vidare till Anni där det bara blev lite chill och prat. Kom hem med sista tåget och då var jag inställd på att sova. Men hann inte mer än att komma hem förän Hanna och Johan kommer och hämtar mig. Följer med dom till Sebbe som har fest och blir kvar där ett tag. Och natten, den blev väldigt bra.

Igår kväll bar det av till Mölnbo, till folkets hus där det var fest. Inte särskillt mycket folk och drag där, så det blir tåget hem för våran del. Trots inte en allt för roligt kväll hade man förstås Hanna att garva åt den nöten, haha. När vi kommer tillbaka till Gnesta envisas tjejen på H om efterfest, så jag hänger med dom ett tag. Sedan åker jag hem och sover ganska skapligt. 


Och varför blir det såhär? Var inställd på det, men en del av mig ville ändå tro något annat.   


Nu ska jag äta lite lunch och drömma mig vidare in i tv-seriernas perfekta värld.

Hur avgör man vad som är bäst?

Tre dagars jobb är nu avklarat, äntligen! Det har varit ganska sega dagar och många bitar morotskaka har hamnat i magen för att klara av hela dagarna. Det har iaf kännts mycket bra att tjänat lite extra pengar under lovet. Har dock kommit på att det här jobbet är en mardröm för mina naglar. Efter ett antal timmars diskande har naglarna blivit helt mjuka, fått sprickor och gått av, inte särskillt roligt!    

Igår efter jobbet var det träning, som vanligt lika omotiverande när 6 personer dyker upp. Det blev en lugn träning, vad kan man göra när man är så några? Efteråt drog jag hem till Billie för att kolla på film med tjejerna. Innan jag gick hem och sov blev det även en sväng förbi Micke.

Imorse vaknar jag helt död när klockan ringer vid 10. Ligger kvar i sängen ett bra tag och sen är det snabba ryck att göra iordning sig. Tjejerna ringer och jag bestämmer mig för att följa med dem ner till Tekannan för frukost och fika. Pappa kommer sedan och hämtar mig och vi åker iväg till  Uppsala, där jag har varit fram till nu. 

Jag fick köra hela vägen dit och det gick rätt bra faktiskt. Tycker verkligen det är så kul att köra, loove it! Till Uppsala skulle vi då för att träffa doktorn och bestämma om det ska bli en ny operation eller inte. jag vet verkligen inte vad jag vill och jag får panik att jag måste bestämma mig. Det är ett riktigt svårt beslut, önskar någon annan kunde bestämma åt mig.    

Ikväll ska jag träffa H, ska bli myyys :) När hon kommer in med tåget ska vi hyra dom nya beck-filmerna, köpa massa godis och ladda upp för en skön kväll. Och att få en sovkamrat är alltid lika trevligt, speciellt när hon heter Hanna!

Först mat nu, ska bli spännande att se vad pappa har lagat den här gången.
Ciao!


RSS 2.0