He goes left and you stay right

Snacka om vilket mysko väder det är ute. Var nyss ute på en promme med hunden och vädret verkade inte riktigt veta vad det ville. På ena sidan vägen spöregnade det och på andra sidan var det strålande sol, strange? Har inget emot lite regn, men det här konstiga sol-åska-regn-mulet-vädret blir jag fan gaaalen på. 
Nu i två veckors tid är jag lycklig hundägare. Min moster och hennes familj är på semester så vi passar deras hund. Eftersom jag är den i familjen som är ute och går mest med henne har jag ganska snabbt blivit en favorit. Det är så roligt att ha en hund hemma som viftar på svansen och slickar en i ansiktet varje gång man kommer hem. Katten här hemma hatar ju mig så det är kul att ha ett djur som tycker om en för en gångs skull.

Det är inte lätt att hålla reda på dagarna så här på sommarn, varje dag känns som en lördag eller söndag. Nu har  ytterligare en helg passerat och den har sett ut ungefär som de andra vardagarna i veckan. Det har blivit en lugn och skön helg tillsammans Hanna. I fredags hyrde vi film och svullade godis här hemma. Dirty dancing 2 blev det, snacka om att man blir kär i dansfilmer! Igår blev det chill hos Hanna tillsammans med Marcus, Johan och Ludde. Sov där och kom hem någon gång på dan idag och då blev det soffan och One Tree Hill för hela slanten. Finns det någon bättre serie säger jag bara? Loove it! Dessutom är Chad Michael Murray inte helt fel att vila ögonen på... 

      


Med ett leende på läpparna gick jag därifrån. Jag kände mig glad och lycklig och inget kunde ändra på det.  

En klass för sig

Åh vilken dag! Äntligen sol och sommar, precis vad jag behövde. Men tyvärr ska det inte vara så långvarit, men men man får väl njuta av det lilla man får. Idag blev det i varje fall klämmingen, länge sen jag var där nu. Iskallt i vattnet så något bad blev det inte tal om. Sola, vollyboll, glass och riktigt god fruktsalad var det som gällde istället.
Hela veckan i princip har jag umgåts med Hanna (vi har ju lite att ta igen så =P). Och det är rena träningslägret kan jag lova! Den människan kan ju inte sitta still en sekund, så det är full fart som gäller hela tiden. Vi har varit riktigt hurtiga iaf och sprungit 3 dagar i rad nu, duktigt! Men det har resulterat i träningsverk, skavsår och blåsor, men det är bara att bita ihop om man vill komma i form ;)

Dags att äta nu. Ska gå ut till köket och se vad pappa har lagat för smarrigt.
Efter maten ska jag hem till H och umgås med henne och Lina :)

Have it!

24 Juli

Sitter just nu helt uttråkad och rastlös och vet inte vad jag ska hitta på. Medan dom andra jobbar och sliter sitter jag hemma alldeles ensam och har det allt utom skojjigt. Vore nästan skönare att jobba, men bara nästan...
Väntar på att Hanna ska komma hem, då ska jag träffa henne och förmodligen blir det en springtur för att bättra på konditionen som är allt annat än på topp. Men det är en evighet tills dess, kan börja räkna ner timmarna nu.
Vädret är kasst för den delen också, när blir det sommar i Sverige kan man fråga sig? Bad till de grekiska-vädergudarna att skicka med mig solen och värmen hem till Sverige, men icke! Förmodligen tyckte dom att vi kunde nöjja oss med mulet och regn. Men jag vill ha sommar nu, ge mig!    

Tv:n har inte blivit påslagen sen vi kom hem, kanske dags för en film så här i ruggvädret?

Btw så har jag namnsdag idag, Christina har jag så fint blivit döpt till efter min mormor, grattis Viveka!  

Borta bra med hemma bäst!

Det gamla klasiska ordspråket stämmer alldeles utmärkt. Hur härligt man än har haft det känns det alltid lika skönt att komma hem igen. Har i varje fall haft några helt underbara veckor i grekland, allt har varit toppen!

Idag blev det lunch/fika med Linda, Maija o Hanna på Tekannan. Underbart att träffa dom igen, det har varit efterlängtat som bara den! Ikväll ska vi hem till Maija på filmkväll. Pirates of the Caribbean är det som visas ute i Fiholms bio-salonger :) Har inte sett trean ännu så det är ett måste!

pussar och kramar från en brun och fin Viveka ;)

Snart i ett soligt Grekland!

Dagen jag har längtat efter ett ra tag nu är äntligen här, imorgon åker vi till Grekland! Blir borta i två och en halv vecka och det kommer bli så underbart skönt.
Allt är packat och klart nu, och är väldigt imponerad över hur jag har fått plats med allt i den lilla väska jag har. Men det får jag nog tacka Linda för, utan hennes smarta packnings-tips hade jag aldrig klarat mig.

Dagen har mest bestått av packning (är inte så vidare snabb av mig). Men har även hunnit med att träffa Hanna, Linda och Maija. Vi gick ner och köpte vindruvor och kakor och sen blev det bara mys i min säng :) Har räknat ut att det blir ända dagen vi träffas alla 4 på en månad, en hel månad helt otroligt! Kommer sakna er när jag är borta <3

Ikväll blir det tidig sänggång, ska upp 4 imornbitti.
Ha det bra alla här hemma, jag ska i alla fall ha det toppen!

vågor i baren och vatten i knäna?

Jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret - Åh vilket fint väder, blir nog klämmingen idag. Går upp ur sängen och går ut en sväng för att känna hur varmt det egentligen är - Nja, det var faktiskt lite blåsigt, är det verkligen badväder? Går upp för trappan och tittar på termometern - 22 grader, kanske ska ut trots allt.. Ser tidningen som ligger på köksbordet, dagens väder visar ett stort svart regnmoln. - Lika bra att skita i det, eller? Vilket velande fram och tillbaka, ringer iaf Linda och eftersom vi inte riktigt litar på att det fina vädret ska komma bestämmer vi oss för att inte åka ut. Det är något som man ångrar sen när det är klarblå himmel, 24 grader och strålande sol, och när man dessutom bara är hemma och inte gör ett smack! Hela dagen har bara varit en ända seg väntan. Att gå och vänta på torsdagen är som en ändå lång väntan på jultomten (när man var mindre) -fruktansvärt tråkigt helt enkelt! Tur att vi åker snart, känner att jag verkligen vill komma iväg nu. 

Var ute och sprang med pappa idag också. Men den här gången fick jag bestämma runda, och det blev en betydligt kortare. När vi kom hem vart det ett hårt styrke/stretching pass med Martin, jag borde va i toppform snart tycker jag, haha.

Imorgon ska jag, mamma och Martin upp till Stockholm för lite shopping. Behöver egentligen inget speciellt men tänkte att jag lika gärna kunde följa med istället för att bara gå och dröna hemma. 
På onsdag är det dejt med tjejerna :) Maija har ju kommit hem nu och Hanna kommer imorn, och sen på torsdag så åker ju jag. Så det är verkligen på tiden att träffa dom, något att se fram emot!  

Nu är det sängen som gäller.
Natti natti!

med förfärlig musik i bakgrunden

Just nu är det tvättning och städning för fulla muggar som gäller här hemma. Tydligen måste huset skina innan vi åker och allt som ska med måste ju tvättas. Förstår inte riktigt paniken mina föräldrar har, det är ju faktiskt några dagar kvar.   
Imorse var i varje fall jag och pappa ute och körde en runda. Går bara bättre och bättre, och nu börjar jag faktiskt få snitts på backningen också. Efter det körde vi till mossen för att springa en runda. Pappa lurade med mig på en runda som han sa var 5 km, men i själva verket var den 6,7. Gaaah! Har nog aldrig sprungit så långt. Jobbigt var det kan jag lova, speciellt när man har noll kondis. Det var riktigt lerigt där vi sprang i skogen och jag råkade trampa ner i en stor ler-pöl. Båda benen blev helt bruna! Usch, kände mig som ett ler-monster när vi sprungit klart. 

När vi åt lunch hade vi ett lite roligt samtal. 
pratar om mammas fest... 
pappa - Jag vägrar att ha en glittrig hatt på mig. Men vi har ju det där vita silver-sprejet, det kan jag ha. 
mamma - Menar du snösprejet? Vad ska du ha det till? Leka snögubbe?
pappa - Nej, jag kan spreja vikingamössan. 
jag - Va? Ska du ha en vit vikingamössa på ett coktailparty?

sen pratade vi om frisyrer...
jag - Vi ska väl ha några fina frisyrer, Hanna ska fixa det. 
pappa - Jag ska också ha en häftig frisyr, tror jag ska ha negerkrull. Kan man gå till frisören och fixa det?
jag o mamma - Neeeej.
pappa - Hur gör negrarna då?
jag - Dom föds med det.
pappa - men då kan vi ju bjuda ----, han har ju negerkrull!
mamma - När blev det här en negerfest? 

Kanske lite svårt att förstå, men roligt var det. Pappa är inte riktigt klok ibland =P 

Idag åker H till Göteborg. Hon var här en liten stund i går kväll, men hoppas verkligen hon hinner komma hem innan jag åker. Dom kommer hem på tisdag och det är dåligt väder, hoppas hoppas! Annars kommer jag inte träffa henne på 3 hela veckor...
 

4, 3, 2, 1, GO! Nedräknigen har börjat :) 


RSS 2.0