underbart

Det känns verkligen att det börjar bli lov snart, det blir bara slappare och slappare i skolan. Även idag har det varit en helt okej dag. Först hade vi media i typ tre och en halv timme. Sista medialektionen för den här terminen, och jag känner mig riktigt nöjd som hann med så mycket idag. I vanliga fall ser torsdags eftermiddagarna ut så här: 3 timmar Anders. Men inte idag för efter median gick vi ner på stan och såg en teater som teater treorna hade gjort. Vet inte om jag ska säga att den var bra eller dålig, men det var i alla fall mycket skönare än att sitta i skolan.
Efter teatern slutade vi och då följde Josse med mig hem. Vi hann klart med vårat historiaarbete och det känns så skönt!  

Bara 3 riktiga skoldagar kvar och allt plugg är nästan klart nu =)

Imorn har vi sovmorgon, börjar 11. Har först natur i en halv timma och sen är det drama. Vi ska spela upp våran pjäs då, kommer bli så roligt!

Nu har jag varit riktigt duktig, så ska ta och unna mig lite Vänner och godis =)

Have it!


tjuvlyssnat.se

Copper & co, Sundsvall
En kille ~19 och en tjej ~18 står och hånglar.
Killen: Jag klarar inte mer, jag vill ha dig. Ska vi inte gå in på toaletten?
Tjejen: Jag kan inte, det är liksom fel tid på månaden?
Killen: Men vi är ju lediga imorgon?!

Gågatan, Östersund
Två damer ~70 går på stan. Båda har basker. Dam 1 har rullator.
Dam 1: Du springer ju ifrån mig!
Dam 2: Du måste snabba lite på stegen, annars håller man sig inte ungdomlig!
Dam 1: Jaha, är du så ungdomlig då?
Dam 2: Jaa, jag motionerar ofta. Och så köper jag ju mina kläder på Hennes och Mauritz!
Dam 1: Jamen då förstår jag varför du klär dig som en tant. Det är ju på det där Onoff alla köper sina kläder nu för tiden!

Utanför Söderstadion, Stockholm
Hammarby har precis förlorat mot Elfsborg och Söderstadion töms på besvikna supportrar. En pojke ~3 och hans mamma ~30 tar sig fram i folkmassan.
Supporter i vimlet (högt och argt): HORA!
Pojken (glatt härmande): Hora!
Mamman (snabbt): ?Mora? sa han, det är en stad i dalarna.

Djurgårdsfärjan, Stockholm
En flicka ~4 står hand i hand med vad som verkar vara hennes styvfar ~30.
Flickan: Varför kan inte mamma lämna mig på dagis?
Mannen börjar svara något svävande.
Flickan (avbryter): Nej just det, hon HAR ju jobb?

What do you do?

Kan börja med att säga att dom andra klenisarna bröt godislöftet. Inte ens två dagar tjejer, det är illa! Själv kände jag mig så duktig som inte ätit godis på tre dagar. Men det är svårt att inte falla för grupptrycket. Så när dom nu har börjat äta igen måste väl jag också ta och göra det =P

Idag har det varit en riktigt soft dag. Först tyska då vi tittade på en film som faktiskt var riktigt bra. Sedan var det gympa och då innebandy :) Vi körde riktig match över helplan med perioder och sarg, ja allting. Riktigt roligt var det, speciellt när alla verkligen kämpar och gör sitt bästa. Till och med Bengan våran gympalärare va med. Han var HELT SERIÖS, sprang som en tok och plöjde allt som kom i hans väg, haha! Det var iaf jättekul att titta på honom och vi fick oss en hel del goda skratt.  
Efter idrotten hade vi hål i 3 timmar och sedan samhälle med Anders, och vem orkar stanna då? Vi drog ner på stan istället och åt på Nancys. Sen träffade jag Hanna, gick med henne lite på stan och tog sen kvart i 2 tåget hem. Väl hemma i gnesta har vi varit ute på lite äventyr, ojojoj va vi är busiga =P  

Nu blire plugg, plugg, plugg hela kvällen som gäller.

make it come true

Vi tjejer har ju då startat det mest dummaste man kan tänka sig, godislöfte. Hela sommaren lång, hur ska detta gå för mig som vanligtvis äter godis varje dag? Har iaf klarat de två första dagarna utan problem (?).
I natt drömde jag att jag smyg-åt godis, eller åt och åt snarare vräkte i mig. Gick runt till alla mammas gömmor och åt upp allt jag hittade. Mitt undermedvetna måste verkligen vilja ha godis, haha!

Drömde en annan sak också.. Allt var så underbart och det kändes verkligen som om det var på riktigt. Men fan att det bara var en dröm! Men vad hade jag hoppats på, att det skulle hända på riktigt eller? Sånt händer verkligen bara i drömmarna, och tyvärr måste man leva i verkligheten..

Har suttit och skrivit på rapporten hela eftermiddagen, men är fortfarande inte klar. Den ska in i morgon men som tur är har man ända till 24:00 på sig, vet inte hur jag skulle hinna klart annars. Ögona börjar snart bli fyrkantiga så ska nog ta och sova nu.

Sweet dreams!

varför varför varför?

Det har blivit plugg hela eftermiddagen lång. Soo booring! Försöker skriva en No-rapport men det är riktigt jävla svårt kan jag säga, fattar inte mycket alls. Måste också göra klart radioprogrammet, åhh det här kommer bli en lång kväll... 

Är riktigt irreterad också, och det gör inte tänkandet bättre. Har fått jobbtiderna för juni nu, och vad ska jag jobba? Jo, endast helger. Tror det har blivit nått missförstånd eller nått, men vad vet jag :S hade hoppats på att få jobba i början av sommarn, men men så verkar det inte bli. Ska ju vara borta nästan hela Juli också, så det blir väl hela augusti jag får jobba dårå, fan!  


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Hela tiden.. varför kan jag inte bara släppa det?

27/5

Idag skulle du blivit 5...

you're the best!

Helgen har varit lugn men bara sprungit förbi i raket fart. Har jobbat både lördag och söndag så har inte hunnit med allt det pluggande som jag hade tänkt. Nästa vecka kommer bli en mardröm, allt ska in! Men när veckan är över är det bara några få dagar kvar och sen kommer det sååå efterlängtade sommarlovet=) 

Igår var det chill med tjejerna hemma hos Linda. Tog det bara lugnt och gjorde egentligen inte så mycket alls, men hade ändå så kul som man bara kan ha med dom! Vi käkade, satt och pratade och gjorde lindas favorit-hobby (måla naglarna). Kan säga att det var första och sista gången jag har fransk manikyr iaf haha! 
Det var en trevlig kväll som alltid i det sällskapet =)

 Ni är verkligen underbara<3


at school today

Anders är bara för korkad. Drog några små lögner idag på betygsnacket, men vad gör man inte för ett MVG?
A - Du är riktigt intreserad av samhällskunskap va?
V - Ja, jag tycker det är jätteroligt
(lögn!)
A - Läser du det på din fritid också?
V - Ja ibland.. (lögn!)
A - Ja du är sån som läser tidningen och ser på nyheterna varje dag va?
V - Ja det gör jag. (lögn! om inte sporten och dagens horoskåp räknas? haha)
A - Då vet du mycket om vad som händer i världen?
V - Jaa då.. (lögn! och rädd att han ska ställa mig en fråga)
A - Då får du ett MVG

haha, lättförtjänat betyg bara för att man säger att man läser tidningen..
Men man kan inte räkna med ett så mycket klokare betygsnack från honom =P


don't give up

Fick reda på idag att vi inte har några mer mattelektioner resten av terminen, så skönt! Och eftersom betygen redan är satta i svenska får vi sovmorgon från våran 2 timmars-lektion på fredagmorgonen=) Slipper även skriva en krönika som ska in i veckan bara för att betyget var så bra, så nöjd måste jag säga! Är riktigt glad över att det snart är slut, bara några få grejor kvar nu, sen sommarloooooov! 
Och med bara en kort svenskalektion och ingen matte idag betydde det att vi bara hade två lektioner och slutade två timmar tidigare än vanligt=D

Kvällen har jag spenderat åt att först försöka förstå hur man skriver en NO-rapport (inte det lättaste) och sen varit nere på mossen och kollat på a-laget som spelade match. Dom soporna förlorade som vanligt haha, stryk med 1-0.

Nu ska jag ta och duscha, sen är det sova som gäller!


summer

Ett lite gulligt kort tyckte jag.
Pappa, jag och Martin för typ hundra år sen :)


image51

Mätt, mättare, mättast!

OMG.. jag tror jag spricker! Har inte gjort annat än att ätit idag. Först 2 frukostar, sen cheesecake på mammas jobb, sen lunch.. och efter det började gästerna komma. Och när det är uppdukat med 3 olika maträtter och 3 olika tårtor + massa kakor, frukt och bär, vad blir resultatet? Jo, man äter ihjäl sig! Alla kom ju i olika omgångar också, och visst måste man fika med alla, haha. Tror det har blivit 5 omgångar tårta idag=)   
Måste säga att det har varit riktigt trevligt ikväll. Hela släkten + några av mammas vänner var här =D Och eftersom några inte hade hunnit fira mig ännu, fick faktiskt jag presenter också: pengar, presentkort och ett linne. Inte illa när det inte ens är min födelsedag!    

Min farmor är bara förrolig måste jag tillägga. Om jag skulle skriva ner allt dumt hon säger skulle jag få hålla på hela natten haha!
Jag och Richard säger att det är gott att grilla majs.
F- men hur gör ni? Är det inte jobbigt att få på dom där små kornen på grillspättet?  

Mormor frågar mig om jag saknar Ellen.
F- Ellen, var det den mjuka katten?

Haha, hon må vara lite knasig men jag älskar henne ändå!

Det är fortfarande lite folk kvar hemma hos oss, funderar på om jag ska gå och vara lite social igen eller om jag ska gå och lägga mig. Känner att sömn är något som jag verkligen behöver! Tror faktiskt sängen låter mest lockande..

Sleep tight!

it's starting again

Fan att det ska vara så svårt att sova nuförtiden. Sov typ 3 timmar inatt och när jag vaknade mådde jag illa och det kändes som huvudet skulle sprängas. Gick upp för att tvinga i mig lite frukost, men mådde bara ännu sämre. Sjöng och firade mamma som btw fyller år idag=) Kände att det var ingen idé att gå till skolan så det fick bli sängen igen. Jag som aldrig brukar kunna somna om när jag väl har gått upp somnade faktiskt som en stock! men vaknade tyvärr nu av att den där jävla telefonen ringde.. men men några extra timmars sömn får jag väl vara tacksam över.

Ska ta och äta en andra fukost nu och sen ska jag gå en sväng till mossen och hälsa på mamma. Har jag tur kanske hon har lite cheesecake kvar att bjuda på!

tårtkalas

Igår var det då förberedelser hemma hos Linda. Det blev pysslande, tårtbakande och en hel del skratt:) hade även hyrt en film som vi skulle se, lite onödigt då vi somnade istället.

Efter frukosten imorse åkte vi hem till mig, där vi la ut lite lappar som skulle leda Hanna till skatten. Vi gick sedan och hämtade henne, satte på henne ögonbindel och gick lite omvägar för att hon inte skulle veta var hon var. När vi kom hem till mig fick hon den första lappen och sedan var det bara för henne att börja sin jakt på presenten. Hon löste våra klurigheter riktigt bra måste jag säga, över våra förväntningar. När hon klarat alltihopa blev det det efterlängtade fikat =)   

Så här fin tårta lyckades vi göra!
      ..och efter min och maijas makeover ser den väl lika smarrig ut, eller vad tycks?

Lite andra bilder från igår och idag:)


Hannie<3


Idag är det din stora dag. GRATTIS på födelsedagen babe!


image38

And she will be loved

Åååh jag tror jag dör, eller rättare sagt att mina ben dör. Kan varken gå eller sitta, har sån jävla träningsverk från igår. Men jag antar att det är vad man får vänta sig efter flera månaders vila. Och det här var en lugn träning sa han, då skulle jag bra gärna vilja veta vad en jobbig träning är?   
Efter träningen åkte jag ut till Hanna. Den stackarn vågar ju inte vara själv, så självklart kommer jag som en räddande ängel =P

Nu sitter jag och väntar på att tjejerna ska komma hem ifrån sin match. Ska till Linda i kväll och pappa har lovat att jag ska få köra hela vägen till björnlunda, yeeees!  

...och Maija, cheesecake är påväg! Jag väntar mig något riktigt fint ;)  

Have a great day!

Anders, vilket skämt!

Kom precis hem. Borde egentligen varit hemma för 1 timma sen, men det var något fel på dom där jävla tågen (som vanligt) så det fick bli ersättningsbussar från Järna, skapligt irreterande! 

Jag har helt och hållet gett upp när det gäller Anders lektioner, kan inte annat än att garva åt hur dum han är. Vad har vi egentligen gjort den här terminen? Svar: inte ett skit! Men han har ju då kommit med den smarta ideén att vi ska åka till London över en dag. Men om man inte har råd frågar någon:
- Gå och prata med kurratorn (?) finns verkligen ingen trögare och mer irreterande person.
 Som vanligt på samhällslektionen, som är sist på dan, så går alla bara därifrån. När det var 30 minuter kvar sätter Anders på en film. Men vem orkar stanna och kolla? Nej, en efter en smyger ut ur klassrummet och Anders, som är helt inne i filmen märker ingenting. Sitter bara där och asgarvar åt honom, haha! När det är 20 minuter kvar ger även jag och Jennifer upp, så vi går för att hinna med ett tidigare tåg. Då sitter det 5 personer kvar (av 32!), bra jobbat Anders säger jag bara!   

Nu ringer matklockan. Ska äta lite och sen iväg på träning=)

Bye people!

Lina


Pryder bloggen med ett kort på lördagens födelsedagsbarn!

image37



På fredag är det Hannas tur att bli stor, då hela 17 år=)

I can say it

Kom precis hem från Freja där träningen höll hus. Även fast jag inte kunde vara med tänkte jag att jag lika gärna kunde gå upp, det tar ju faktiskt bara 2 minuter att gå. Lite tråkigt att det bara var 6 personer, hoppas verkligen det börjar komma fler folk.

Imorgon försvinner min långa sovmorgon. Börjar 12 i vanliga fall, men har jag tandläkartid vid halv 9, jobbigt! Finns inget värre än att vara hos tandläkaren, hatar när dom petar i munnen på en. Har skjutit upp den här tiden ända sen i julas, hoppas verkligen jag inte har några hål haha!

Måste ta tag i pluggandet nu, har svenska prov imorn. Känner att jag inte direkt har varit så flitig med att träna på det. Men nu är det dags, bättre sent än aldrig.

Have a good time!

Twisting in my head

Kan inte säga att jag sov särskillt bra inatt. Hur mycket jag än ville så gick verkligen inte att somna, hade helt enkelt alldeles för mycket tankar som snurrade runt i huvudet, jobbigt nog.

Skoldagen gick iaf ganka snabbt kändes det som. Hela förmiddagen var det film, skönt! Sen var det en kaotisk engelskalektion som så vanligt när man har Anders. Men jag orkar faktiskt inte bry mig längre, lika bra att bara garva åt hur dum han är. Sista lektionen var det nationellaprov i tyska, det skriftliga. Det var väl det provet jag hade fasat för mest, men måste ändå säga att det gick helt okej. Skyndade mig att skriva så jag skulle hinna med halv 4 tåget, vilket betydde 1 timme tidigare än vanligt!   

Riktigt skönt att veckan är så kort, är ju ledig både tordag o fredag=)

Ikväll är det första fysträningen, men halsen gör fortfarande ont så det får bli vila för mig. Känner att jag verkligen vill komma igång nu, har inte rört mig på ett bra tag nu haha. Får käka halstabbleter och dricka te hela kvällen, och be till gud att jag känner mig bra på onsdag!  



*
If there's anything to say
If there's anything to do
If there's any other way
I'll do anything for you

Hur kan man vara så dum?

Blev en ganska lång sovmorgon imorse, eller iaf för att vara mig. Vaknade halv 11, halsen gjorde skitont och jag kände mig helt seg i kroppen. Gick upp och satte mig i soffan och drack lite varm saft för att mildra halsontet. Inte för att det funkade särskillt bra, hoppas verkligen inte en förkylning är påväg. Imorgon börjar vi träna med innebandyn igen, och då vill jag inte vara sjuk.

En liten uppdatering om helgen:
I fredags kom först tjejerna hem till mig. Först segade vi bara lite framför vänner, sedan gjorde vi iordning oss. Gick hem till Olle som hade fest, riktigt roligt var det. Dansade och hade kul med allt vanligt gnestafolk=D När jag kom hem la jag mig direkt i sängen och sen blev det världens längsta telefonsamtal med stackars Linda, som jag väckte mitt i natten. Efter en timmas prat om allt och ingenting somnade jag äntligen vid halv 6.  
Klockan halv 9 nästa morgon ringer väckarklockan. Fan! skulle ju upp och jobba idag. Ligger kvar i sängen ett bra tag, sedan går jag upp helt död efter bara 3 timmars sömn. Tar på mig kläder och beger mig sedan ner till Tekannan. Stannar på konsum på vägen och köper lite fukost, som jag tvingar i mig under dagen. 
 Fick iaf väldigt trevligt besök, Hanna och Maija kom och fika=) men fick mest höra klagomål från deras sida, haha!
Efter jobbet åkte jag och Hanna till Lina, som nämligen fyllde år igår. Det bjöds på väldigt mycket och väldigt gott fika! Trodde nästan min mage skulle spricka när vi åkte därifrån..
Kom hem ganska tidigt och gjorde ett försök att titta på melodifestivalen. Men jag somnade istället, vaknade av att mamma skakade på mig och sa att det var sveriges tur. Halvsov mig igen The Arks låt, sedan förflyttade jag mig till sängen och somnade som en stock!
_______________________________________________________________________________

Måste ta tag i lite plugg som ska vara klart imorgon nu. Sedan ska jag iväg till mossen och gå linje på dam-matchen. Kommer nog kännas lite konstigt att döma sina kompisar, men det ska nog gå bra får jag hoppas!

Later!

the way you look tonight

Dagen började med nationella prov i matte, gick väl hyfsat. Så nu är nästan alla NP-proven avklarade, bara ett i tyska kvar. Sedan var det natur och sen drama. Drama som så alltid är lika roligt! Skrev klart våran pjäs idag, blev riktigt rolig tycker jag. Och eftersom vi var så snabba betydde det att jag hann med kvart i 2 tåget hem, skönt!  
När jag kom till Gnesta tog jag en sväng förbi Mia:s och köpte present till mamma som fyller år snart. Eftersom jag ändå var i närheten till Ingela, gick jag och hälsade på Hanna. Blev kvar där lite längre än planerat, och det hann bli 3 turer in på Mia:s. Vart lite pinsamt, haha!

Nu ska jag ta och duscha och sedan vara gullig och hjälpa mamma med maten. Sen i kväll är det nog party som gäller =)

See ya!


not the way it should

Samhällsprovet idag gick bokstavligt talat åt helvete, jävla Anders! Riktigt stört prov vi fick, trots att jag hade pluggat (iaf lite) och kunde alla instuderingsfrågor, så fattade jag ingenting av hans konstiga prov. Provet var som en historia där man skulla fylla in ord på de tomma raderna. Ååhh var riktigt arg när jag gick ut ur klassrumet. Hade inte gjort nån skillnad om jag inte hade pluggat det minsta.
Dagen var väl inte helt hopplös ändå, fick oss några goda skratt under fikat på engelska lektionen då det serverades brända muffins och något som skulle föreställa kladdkaka =P

På kvällen var jag och Hanna ute på en riktig långpromenad. Nästan två timmar, duktigt! Var meningen att vi skulle ha sprungit, men den klenisen skyllde på sitt knä, så det fick bli en promme istället, haha! Avslutade med ett stopp på kanseliet där vi åt cheescake och jag hämtade domar pengar =D   

Nu är det sängen som gäller!

snyggast i backen :)

Hittade lite sköna bilder på Maija och Hanna från årets skidresa, enjoyyyy ;)
                                                                                                         
                                        image30
                                                                                                                             


first time for very long

God morgon! eller kanske godnatt?
Vaknade precis upp efter en välbehövlig tupplur. Hade lagt mig i sängen för att läsa lite samhälle, men somnade tydligen istället. Vaknade med boken mitt i ansikten. Så bra gick det för mig att plugga! Men provet är inte förrän på torsdag, så jag har en chans till att försöka lära mig lite imorgon.
Ska nog ta och borsta tänderna nu och sedan krypa ner i sängen igen. Känner mig  helt färdig, det tar på krafterna att inte göra nånting alls =P

Sleep well!


You're still here

Hade nationella prov i tyska idag, gick väl sådär eller bättre än förväntat iaf. Men ytterligare 3 återstår, bara att kämpa på. 
Har nog aldrig någonsin haft så mycket prov som den här veckan, prov precis varje dag. Borde egentligen sitta med näsan i böckerna och plugga nu, men faktum är att jag inte har läst en sida på hela helgen och inte idag heller. Känns som om alla plugg-ork bara har försvunnit. 

Nu ska jag nog ta en dusch, sen ska jag tvinga mig själv att läsa lite samhälle.  
Hade!


If there's anything to do, I'll do anything for you

Har bara varit hemma och degat framför tv:n hela dagen. Har suttit och väntat på om telefonen ska ringa eller inte. Dom skulle nämligen ringa från Tekannan om det var mycket folk och jag skulle komma ner och jobba. Är riktigt arg på det här, jag måste hela tiden vara beredd på att komma, så jag kan inte direkt göra något annat heller. Hela söndagen går åt av att bara vänta... idiotiskt! Och något jobbande har det inte blivt. Men det var iofs ganska skönt, känner inte att måendet är på topp just nu. 

Igår hade jag planerat en lugn hemmakväll och laddat upp med godis och Vänner. Men så ringer tjejerna, det är tydligen fest hos Björn, så det blir ändrade planer. Gör iordning mig i raket fart och går sen hem till Hanna där girlsen håller till. Är hos Hanna en liten stund innan vi går vidare till Björn. Det var riktigt roligt och det var mycket trevligt folk där, så det blev en lyckad kväll!

Om några timmar ska jag ner till mossen för att döma fotboll, måste börja ladda lite nu. Så seg som jag är nu kommer jag inte orka springa en meter.

Take care!

Friday

Äntligen, äntligen helg!  Iofs har väl inte veckan veckan varit så jobbig, men ändå skönt med ledighet igen. Blir nog en del jobbande den här helgen också, men man tjänar ju pengar så ska inte klaga.

Imorse när jag stigit av tåget ser jag bussen åka iväg. Fan! svenska lektionen börjar om 15 min, så det är bara att skynda sig upp till skolan. När jag kommer till klassrummet alldeles svettig och lite försent, får jag reda på att det är uppsatsskrivning idag. Fick ett papper med lite ämnen, och uppsatsen skulle vara klar om 2 timmar. Bara att sätta igång! Har nog aldrig skrivit så dåligt nån gång förut..
Sedan var det dags för miljö-debatt, då jag representerade Kina. Riktigt snygga kineser var vi med silkesmorgonrockar och pinnar i håret, haha!
Sista lektionen var drama, alltid lika roligt. Resten av terminen ska vi skriva en egen pjäs och sen ska vi spela upp den sista gången =D Våran kommer nog bli riktigt bra, rolig är den iaf!
 
Har också lärt mig idag att man ska aldrig skratta och äta samtidigt, då vet man aldrig vart smulorna flyger, haha! Schnoooook... 

Kom precis hem efter en kämpig eftermiddag i Nyköping med pappa. Är vrålhungrig, ska nog ta och göra iordning lite mat nu.
Later!


I don't know?

Första skoldagen efter ledigheten är nu avklarad. Ååh vad surt det känndes att behöva gå upp i morse. Har kännt mig helt seg och hängig hela dagen, tror en ny förkylning börjar komma :( Ganska onödig dag egentligen, bara massa repetioner inför NP. Fick reda på idag att vi har NP i tyska nästa vecka. OMG.. jag som typ kan säga Ich heisse Viveka, und ich wohne in Gnesta. Kommer inte gå bra, det är ett som är säkert!
 
Borde plugga nu, men har verkligen tappat orken. Ska nog sätta mig i fötöljen och bara tycka synd om mig själv..


*
And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am



längtar...


you make me sad

Valborg
Igår började kvällen med middag med tjejerna hemma hos Hanna. Vi var där ett tag och hade det lite trevligt. Sedan bar det in till Gnesta där vi först gick till Johan, stannade där ett tag innan vi drog vidare. 
Ingen speciell kväll egentligen Valborg. Händer inte så mycket mer än vanliga helger i den här lilla hålan, ganska överskattat helt enkelt..    

Imorn börjar skolan igen, vill verkligen INTE tillbaka till allt det jobbiga. Borde egentligen plugga nu, men orkar helt enkelt inte. Känner mig bara så himla trött och seg, så det har blivit vänner hela dagen. Kanske inte det smartaste när man har så mycket plugg men men..
Bara 26 skoldagar kvar, har börjat räkna ner! Sommarlovet är något som jag längtar något sååååå enormt mycket till :)  

Ha det bra everybody! 

                                                    

RSS 2.0