Sooool - jag vill ut!

Nu har mer än halva lovet gått och dagarna har jag mest spenderat med fröken Johannesson, men det är så trevligt så. Sov där i tisdags och igår fick bli en riktig slappardag med promenad, film och fruktsallad. På kvällen var det träning och efter det drog vi ner till rullen och köpte godis (ovanligt, nej!). Gick hem hit och satte på film och sedan kom killarna :)  

Det blev en hmm.. lite annorlunda natt, och jag och hanna tog lång sovmorgon imorse. Gick upp och åt frukost och kollade på film, och nu gick hanna precis hem. Blir förmodligen en promenad om ett tag, vädret är ju underbart! 

 Imorgon kommer Malin, Malin och Jennifer hit, ska bli jättekul att träffa dom :)


Nej nu ska jag städa rummet lite, tjoohej!

En bra dag

Idag har jag umgåts med Hanna och Angelika. Vi gick upp till Freja och solade sen drog vi till Stopp i spöregnet för att handla något gott och äta. Det fick bli glass med varma hallon som vi åt här hemma framför Raise your voice :) 

Hanna är på träning nu men hon kommer hit så fort den är slut. Då kan jag tippa på att det blir godis och antingen en bra film eller one tree hill. Sen blir det övernattning, mys!   

Men nu först ska jag och mamma äta kladdkaka..





Fan vad jag älskar honom! Han är ju hur skön som helst :)


what's left to do?

Även idag är jag uppe med tuppen. Gick upp kvart över sju (notera att jag har lov) för att följa med Anne och Amanda till freja och kolla på när dom hade cheerleading för en klass. Jag och Frida ska ju ha cheerleading på dansen så jag tänkte att man kunde få lite tips, och visst fick jag det :) 
Efter lektionen tog vi "ett varv" inne på skolan, har faktiskt inte varit där sen jag sluta så tänkte att man kanske kunde se några gamla lärare. Men den enda vi träffa på var Biggan, hehe. Det kändes lite konstigt att vara där uppe igen. Visst saknar jag Freja-tiden mycket med alla härliga männikor, men aldrig i hela mitt liv att jag skulle vilja gå där nu. Skolan är definitivt inte den samma. 

Det enda som är skönt med att gå upp så tidigt är at jag har hela dagen framför mig nu, ingenting ska sovas bort! När Hanna vaknar ska vi ut och gå och sen sola, och ikväll blir det nog film och mys :) 

Nu ska jag sätta på desperate och käka frukost! 




L o o k   f o r   t h e   g i r l   w i t h   t h e   b r o k e n   s m i l e
A s k   h e r   i f   s h e   w a n t s   t o   s t a y   a w h i l e
A n d   s h e   w i l l  b e   l o v e d
S h e   w i l l   b e   l o v e d 
                                                                                                                                                         image207


En vanlig lördagkväll - och vi har kul som alltid!

                

                


Tänk vad lite metall kan göra underverk :)

             
      F ö r e                                   E f t e r   
     2 0 0 5                                   2 0 0 8

och vad är rätt och fel egentligen?

Kom nyss hem från jobbet och sitter och väntar på att pappa ska bli klar så vi kan ge oss ut och köra någon gång. Har lektion imorgon så måste ju passa på och träna lite innan.
Efter körturen ska jag med Linda hem och sova där i natt :)

Gårdagen blev lyckad. Jag, Lina och Linda drog till järna hem till Emelie. Blev en lång promenad innan vi till slut hittade rätt, men det var det värt. Där blev det sång, drickande och mycket dans!  Väldigt trevligt :)
Sen när vi skulle hem mitt i natten var Peppe snäll som alltid och fick leka taxi.


Nu ska det köras, bäst att se upp om ni är ute och går här i närheten!   

Just leave me alone!

Förut var jag livrädd. Nu är jag bara rädd, irriterad och en aning förvirrad.
Det spökar helt klart här hemma. Walkie talkiena i Martins rum slutar inte ringa mig. Imorse när alla andra åkte iväg började rösterna. Någon ropar på mig och säger åt mig att svara. Jag kommer in i andra människors samtal och en konstig flicka pratar med mig. Hon pratar om min mamma och vill leka med dockor med mig. Jag är rädd! Jag gick iväg ett tag och när jag kom tillbaka var det tyst. Så fort jag gick in i Martins rum började det ringa igen, och rösterna var tillbaka. Jag drog ur kontakten och provade byta kanal, men rösterna når mig ändå. Och nu slutar dom inte ringa. 

Jag orkar inte bry mig längre. Pipandet ekar i mitt huvud så nu sätter jag på hög musik istället för att bli av med ringandet och de konstiga rösterna. 

Har jag blivit galen eller?


"Ja det gick bra, ÄLSKLING"

Idag måste jag säga att jag hade KUL i skolan. Förmodligen den roligaste skoldagen på länge med mycket skratt (och tårar). I maten med livets stora funderingar, jag lovar er det skulle bli en säljande bok! Och svenska lektionen var rätt kul den med uppspelning av våran teater. Josse - klockren! Sist men inte minst lärde jag mig att man kanske inte ska fråga en icke-svensk person om han har en tatuering på ryggen, haha.
- Nej det är hår, var svaret jag fick tillbaka.  

Och att sportlovet har börjat för min del är värt att tillägga! Men tänk att man ska behöva lämna skolan när det är som roligast.

Har precis varit över hos Billie och lånat lite fler desperate-skivor, så nu vet jag hur min kväll ser ut. Efter jag har gjort engelska grejen vill säga :)


Men först mat!

Alla tjejer har väl haft kameltå !?

Idag var Malin och jag duktiga och kom på median, trots att vi hade lång lång sovmorgon. Ett hårt träningspass med någon kille från korpen och därefter lunch på Nancy's var det som väntade. Och Åsa blev
-kors i taket- inte arg när vi tog långlunch istället för att komma på våran medialektion. Ett litet plus i kanten där!
 
När jag kom till Gnesta tog jag en sväng förbi Hannas praktik och snackade lite skit, sedan var det dags för träning. Efter träningen drog vi ner till rullen och hyrde film och köpte massa gott. Så ikväll blev det film hemma hos Sandra med henne, Billie och Emil.   
Kom hem för en liten stund sen så nu ska jag leta reda på lite grejer inför imorgon, nämligen dags för lite teater igen! Sen ska jag ta och sova.


Och vet någon vad en kameltå är? Annars har Billie en väldigt bra förklaring ;) haha


God morgon!

Idag blev det sovmorgon för in del, eftersom jag ska till Nyköping och ta bort tandställningen idag (!) kändes det inte så stor meningen att åka till skolan för att vara med på en lektion. Så istället har jag sovit tills nu, välförtjänt!

Igår blev det pluggande hela dagen från det att jag kom hem, lite hoppas jag ha lärt mig nu. På kvällen blev det film, glass, kort och mys hos Jörgen igen precis som i lördags :)  

Nu ska jag ta och äta lite frukost och se klart de två sista avsnitten på desperate-boxen, så spännande! Sen ska jag bara hinna ikapp billie så vi kan kolla på tvåan tillsammans.


Have a nice day everyone! I know I will


två år och två månader har jag väntat..

..imorgon smäller det!! =)

I won't stop until I know

Vad ska man säga om man tänker på matchen igår? Fan fan fan! Vi hade chansen att vinna, mot nyköping desutom som ligger trea, och självklart sumpar vi det. När det är 8 minuter kvar av matchen och vi har spelat hyfsat leder vi med 3-2. Men klart att dom jävlarna ska få göra två mål. Aldrig verkar turen vara på våran sida, börjar bli väldigt irriterande..

Men men, efter matchen åkte jag hem och åt och lite så. Bioplanerna sket sig och vi bestämde att det var skönare med en hemmakväll. Så istället var jag, Lina, Micke, Peppe och Jörgen hemma hos Jörgen och kollade på melodifestivalen, spelade kort och tjockade oss :)

Fick gå upp tidigt imorse då vi skulle packa Axa-lådor för innebandyn. Höll på i nästan 6 timmar och jag överdriver inte när jag säger att jag har ont i precis hela kroppen. Shit vilket jobbigt arbete det är! Men som tack fick vi ta med oss hur mycket kungsörnen och axa produkter som vi ville, så nu är skafferiet laddat med pasta, brownies och andra goda saker för  en lång tid framöver, haha.

När vi kom hem drog jag dirket till Arena för att äta med Hanna, Billie och Martina. Kom nyss hem därifrån och ska sätta igång med pluggandet nu. Ska försöka plugga ordentligt nu så det kan bli film sen ikväll. Antingen drar jag till tjejerna eller så blir det med Lina och killarna idag igen.

Nu ska jag och min samhällsbok ha lite kul tillsammans, NOT!

och snart är det dags

Vaknade för en liten stund sen och ska ta och äta lite frukost nu. Om en timme är det samling, match mot Onyx står på dagens schema. Hoppas på att det inte går som det brukar, hehe. Pappa har lovat att jag ska få köra till Nyköping, roligt roligt :) 

Igår blev det mys med Hanna. Snäll som är så väntade jag till hon slutade och satt kvar i skolan och pluggade för att ta tåget med henne. Gick hem hit först sedan hem till henne, och självklart skulle tjejen med H muppa sig hela vägen hem, haha. Fick tacos där sen drog vi ner till stopp för att köpa godis och gick till ishallen för att kolla på a-laget. Efter matchen gick vi bara hem till Hanna och tog det lugnt, kollade på film och somnade på soffan. 

Ikväll är det planer för bio, får se om det blir så.




                                                 Bara  två dagar kvar nu.. =)

Friluftsdag

Idag hade skolan friluftsdag, tillsammans med Malin och Malin åkte jag till Romme. Som alltid var det lika kul att åka. Backarna går visserligen att klaga på, men det tänker jag inte göra. Vädret var toppen, trevligt sällskap och en riktigt bra dag blev det :)

Nu är jag helt död. Ska duscha och sen gå och lägga mig tror jag.
Imorgon ska jag upp tidigt, ska ha körlektion innan skolan. Usch!
Men jag slipper nog dansen och det hurrar jag för!

God natt :)

Back in town

Nu är jag hemma igen efter 4 dagar i fjällen. Vi har haft det hur bra som helst och det var härligt att få se massa snö igen. På dagarna blev det skidåkning från morgon tills det började mörkna och på kvällarna blev det spel, lekar och sånt i stugan =) det tråkiga var bara att jag vart sjuk, så sista dagen blev det inget åkande för min del, men men lite skidor hann man ju med iaf.

Idag mådde jag fortfarande inget bra och stannade hemma. Tråkigt att jag fick boka om körlektionen, men fick en ny tid på tordag. Imorgon hoppas jag på att gå till skolan igen.

Snart kommer Lina hit. Sen ska jag upp och kolla på träningen!

Mot snön!

Skapligt onödig skoldagen kändes. Två lektioner på hela dagen, och på median var jag klar så då satt jag bara och väntade av tiden. Som tur var var Jennifer väldigt snäll så jag fick byta lektion med henne, vilket gjorde att jag kom hem redan vid 2 :)

Lina och Linda kom hem till mig efter skolan. Nu har vi bokat om resan, vi upptäckte att det inte fanns någon sandstrand där vi hade bokat på Rhodos. Så nu bär det av till Magaluf istället!
 
Har precis precis packat klart det sista nu, imorgon bär det av mot fjällen. Ska iofs bara vara borta i 4 dagar, men det är i alla fall något. Hoppas jag kommer kunna åka nått med mitt knä bara.

Så bye bye Gnesta och trevlig helg alla!

22:44

Skoldagen gick relativt snabbt, var ju ändå kortaste dan idag.
Tog kvart i 2 tåget hem med Hanna och när vi kom till Gnesta
blev det en fika på kära Tekannan. Räkmacka och bulle!
Hem och plugga sedan, är nästan klar med min folder nu.

Hade tänkt och träna idag, men hoppade över det.
Har faktiskt fortfarande ont i knät sen förra matchen.
Istället drog jag och Billie ner till ishallen och kollade
på Aj:s match. Det blev förlust, men det bjöds på
slagsmål och det är väl sånt man vill se =P

Gick förbi Billie på vägen hem och hämtade
Desperate-boxen, så nu vet jag vad jag gör ikväll!

Natti natti!


But it don't matter

Ytterligare en hård dag på jobbet. Eller hård och hård, men min kropp är i alla fall helt slutkörd av allt städande, diskande och bärande. Men det är det värt, varenda krona :)  

Önskar i och för sig att jag för en gångs skull kunnat få en sovmorgon en helg. Blev inte mycket sovande inatt så det hade varit ganska skönt. Igår blev det hotellet med Hanna, Sandra, Billie och Frida. Var rätt mycket trevligt folk där, så det var helt okej :)

Nu ska jag bara sätta mig i soffan och ta det lite lugnt framför tv:n innan allt plugg kommer fram.





image185
Och vi var laddade som alltid =D

dancing in the dark

Kom nyss hem från jobbet. Gick helt okej idag, ganska mycket att göra bara. Dagens roligaste var nog när en gubbe sa till mig att jag var jätteduktig i revyn, haha. Man tackar, man tackar ;)

Igår slutade jag vid 11 så åkte hem till Lina direkt efter skolan. När Linda sedan kom hem åkte vi hem till henne istället. Vi käkade mat, gjorde fruktsallad, kollade på let's dance, körde eye toy och sjöng sing star :) Dessutom bokade vi resan, i juli bär det av en vecka till Rhodos. Woohoo!  

Nu sitter jag och funderar på om jag ska orka upp till Freja och kolla på FC-cupen eller inte. Får se hur det blir med den saken.  

Kvällen är fortfarande lite osäker, men det ser ut som det förmodligen blir party! Är själv hemma så tjejerna kommer hit i alla fall och sen får vi väl se vart kvällen bär.. :)


Nu ska jag laga mat. En semla på jobbet blev min lunch så börjar bli lite hungrig nu.

RSS 2.0