och jag väntar, fortfarande..

Det har varit en helt okej dag i skolan,
förutom dansen som var bland det
jobbigaste någonsin.
På matten lyckades till och med Lena
skojja till det, och det är inte illa det.

Nu har vi bestämt oss att det blir en
utlandsresa i sommar, till Magaluf.
På fredag ska vi boka resan :)

Nu har jag fixat ett körkortspaket,
ska börja på allvar nu för målet
är ju körkort innan sommarlovet.
Lektion varannan vecka fram tills
18-års dagen blir det nu :)

Cause sunny days lead you astray

Idag är jag totalt mörbultad i hela kroppen, matchen igår och jobbet idag tog verkligen på krafterna.
Axeln, foten, knät och benet, det var de ställen jag gjorde illa mig på igår. Tänk att innebandy kan vara så farligt, haha. En väntad förlust mot Nykvarn blev det, men konstigt nog var det faktiskt första matchen på länge som jag tyckte det var ganska kul att köra. Måste helt klart få tillbaka glöden till de kommande matcherna.

Efter matchen gick jag hem och tog lugnt först, tiden rann iväg och jag hade för ont i benet för att orka ta mig till middagen hos Jennifer, tyvärr. Vi hade lite gäster på middag, inklusive Linda som kom, så det blev god mat, efterrätt och hela köret. Efter maten dök även Hanna upp, vi drog ner till videorullen och hyrde film sedan kom Peppe och hämtade oss. Var hemma hos Peppe med killarna hela kvällen, blev en massa spel och film. Vid halv 5 kom vi på att vi alla var jättehungriga, så då blev det en liten nattlig bilfärd till Sillekrog för att köpa korv :)

Var skapligt jobbigt att gå upp imorse efter bara 3 timmars sömn, men dagen flöt ändå på bra. Det var ganska lugnt på jobbet och jag hade trevligt sällskap nästan hela dan. Först kom Hanna, Sandra och Minna och satt där i flera timmar och lite senare dök även Linda och Johan upp. Det gör jobbet helt klart mycket roligare.

Imorgon blir det tidig uppgång. Har körlektion vid kvart i 7 på morgonen, så måste åka redan 6 här hemmifrån. Ska nog gå och lägga mig snart så jag är pigg imorn =)


När allt är på topp och lite till

Ikväll har vi varit på revyn, var faktiskt riktigt kul. Eller ja dom skämten man fattade iaf, haha.
Och Angelika och tjejerna var grymt duktiga, måste bara tillägga det :)  

Imorgon är det planerat middag hemma hos Jennifer. Hon, Malin, Josse och jag :) Hade sett fram emot det, men kom tyvärr på att jag har sen match. Får se om jag hinner ta tåget och komma senare, men ville ju vara med under middan också. Aja får se hur det blir imorn. 


När jag har avslutat mitt natt-samtal med H tänkte jag gå och lägga mig framför one tree hill :)
Natti natti!

Ledighet

Idag hade vi bara två lektioner i skolan. Den ena var dans och den andra gympa, den ena låg först och den andra sist. Valet var ganska enkelt, det blev en välfötjänt ledig dag för min del. Tydligen för många andra också, fick lite info från Frida som sa att det var ungfär 10 personer där idag. Bra jobbat klassen!

Dagen har bara innehållit en massa tv-tittande samt lite plugg. Snart ska jag iväg hem till Monky och barnen, har lovat att komma och leka med lilla ida och dessutom skulle jag bli bjuden på middag :)


Dags att gå ner och byta lite kläder.


I drömmarnas värld

Jag är trött och har huvudverk.
Vi förlorade matchen.
Fick en tackling och gjorde illa benet.


Men jag kommer ändå sova hur bra som helst i natt, just beacuse of you.

Det är söndagkväll..

..och jag ser fram emot morgondagen lika mycket som vanligt, eller knappast.
Idag har jag inte gjort mycket mer än att jobba. Det var första gången på länge nu och gick helt okej faktiskt.

Resten av helgen har varit lugn och skön.
I fredags blev det one tree hill, godis och mys med Hanna. Vi hade brilljanta ideér, skrattade
och skrev "listor" som inga andra skulle fatta. Alltid lika härligt att umgås med den tjejen!  

I lördags var det time för kalas:)  Vi åkte till Södertälje för att fira mina två kusiner som hade fyllt.
Det blev en mycket trevlig kväll med god mat, tårta & fika, spel, guitar hero och en hel del skratt.
Blir inte så ofta vi träffa dom, därför är det alltid lika kul att ses.




Och hur ska man få svaren när man inte ställer frågorna?


Duktiga jag

Idag är jag riktigt stolt över mig själv, har inte slitit mig en sekund från tyska arbetet sedan jag kom hem. Eller okej, lite överdrivet men jag har pluggat bra ikväll för ovanlighetens skull :) Efter att ha hört omdömmen från alla lärare känner jag mig definitivt inte helt nöjd, måste ske en förbättring och den ska ske nu!

Idag hade vi teater på svenskan, gamla dramagruppen fick visa upp två pjäser. Jag, Malin, Malin, Jenni och Josse ( mycket duktig inhoppare ;) ) gjorde en väldigt seriös pjäs om mobbing och självmord typ och det kan vara kämpigt när man aldrig kan hålla sig för skratt, haha. Men det va kul att leka "skådespelare" igen, saknar faktiskt draman lite grann.
 
Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig i sängen framför One Tree Hill =)

Boda Borg och blåmärken

Idag har vi varit på Boda Borg med laget, verkligen hur roligt som helst! Det är kul att se hur uppjagade och tävlingsinriktade alla blir när det gäller sånt här. Tänk om vi skulle ha den glöden på planen, då skulle vi nog vinna varje match lätt, haha. Det gick riktigt bra för mitt lag, vi klarade 9 banor och blev delad etta med det :) 

Igår var det party som gällde. Hanna och jag började lite här med spel och markoolio, haha. Men roligt hade vi :) Drog sedan vidare till Emma där det var lite folk. Efter det körde Martina oss till Hotellet där det till våran besvikelse var Rocka Billy kväll. Vi var riktigt laddade för en kväll fylld med dans, men icke. Spelades dock några bra låtar i slutar, och då var det bara att passa på att dansa järnet! Tog även en sväng förbi en trött Micke innan det var dags att gå hem och sova :)


Nu tänkte jag snart lägga mig i sängen och sätta på en bra film. Har inte sovit många timmar i natt och dagen i Boda Borg tog verkligen på krafterna så det skulle vara skönt att somna tidigt :)

everything you say, everything you do

Kan inte förstå att den första skolveckan redan är över snart, det har gått snabbt. Som vanligt på våran skola känns lektionerna så här i början ganska meningslösa, har mest haft lite betygsnack och kollat film. Men det är väl en skön start antar jag.

Igår skippade jag tyskan och åkte hem tidigt, hade planerat att skriva min novell, städa och lite annat. Men istället väntade en trevlig överraskning när jag kom hem, den nya one tree hill boxen hade äntligen kommit! Satte igång och tittade direkt och förutom träning och en fika med hanna och madde, blev det one tree hill hela kvällen lång :) Det var så spännande så kunde inte sluta titta förrän jag sett klart alla avsnitt, haha. Nörd som jag är =P 

Nu ska jag ta och laga lite middag, får se vad det blir för smarrigt.   

God morgon!

Det är helt otroligt hur länge jag har börjat sova. Förut gick jag piggt och glatt ur sängen vid 8 på helgerna, men nu kommer jag knappt upp förrän vid halv tolv. Det här jullovet har vänt på dygnet helt och hållet, tror inte jag har kommit i säng innan 2 en dag. Usch, vill inte ens tänka på hur det kommer gå när skolan börjar igen. Längtar verkligen inte till morgondagen..

Igår var jag och Hanna hos Peppe och kollade på film. Han hade laddat ner Saw 4, och den hade jag velat se ända sedan den kom ut på bio. Den var ungefär som de andra filmerna, gillar dem. Antar att det kommer komma en femma också med tanke på slutet. 
Resten av helgen har jag bara varit med tjejerna och tagit det lugnt. Vi har varit här både fredag och lördag och kollat hockeyn, spelat spel och bara snackat en massa skit. Har varit rätt skönt.

I lördags fick vi även säga hej då till Maija som åker tillbaka till Spanien. Jullovet har gått alldeles för fort och det känns som om man inte har träffat henne tillräckligt. Hoppas på att det här halv året går snabbt, och det är jag säker på att det gör.    


Nu ska jag göra lite nytta =)
Bye!


This is it

Igår kom som sagt Malin, Malin, Jenni och Josse hit för lite mat, film och mys. Jennifer stod för större delen av matlagningen, klyftpotatis och lövbiff blev det. Riktigt gott. Efter maten satt vi kvar ett långt tag vid bordet och snackade om allt och ingenting, sedan förflyttade vi oss in i vardagsrummet och satte på filmen. En Wallanderfilm blev det, ganska läskig faktiskt så det var tur att jag fick sällskap när tjejerna gick.

Micke gick precis hem så nu ska jag skynda mig att duscha och göra mig iordning. Ska ner och möta Linda vid bussen och sedan hem till Sandra för att kolla på hockeyn och käka mat. Efter matchen blir det förmodligen ner till ishallen för att heja på A-laget och sen kanske hem hit med brudarna. 

Ha det!  

Filmkväll

Kom precis hem från Billie. Jag och Lina drog dit efter träningen och har varit där hela kvällen och kollat på film med henne och alla killarna. Blev en skräckfilm denna gång, och Billie den stackarn var ju räddast av alla. Hon satt och höll i mig hela filmen, hoppade till och skrek stup i kvarten. Detta gjorde att jag satt mer och garvade åt henne än att bli rädd av själva filmen, haha.

Imorn åker min familj iväg igen, blir själv till söndag den här gången och det ska bli precis lika skönt som förra veckan. Imorn kommer Malin, Malin, Josse och Jennifer hit. Vi ska laga mat och hyra film eller nått sånt. Ska bli trevligt att träffas =)

Nu är det sovdags.
Natti natti!


NYÅR 07/08

Nyår skulle börja firas och alla var uppklädda från topp till tå..
  

Det blev en supergod middag bestående av fläskfilé och hasselbackspotatis..


Därefter blev det lekar och annat skojj..







 Mina kära lagkamrater. Vi vann dock inte tävlingarna men kul va det!



Tack tjejer för en trevlig kväll =)

Gott nytt år allihop!

Ett bra tag sen jag skrev nu, 2007 är ett avklarat kapitel och vad mer har hänt?  

Den efterlängtade torsdagen kom, min familj åkte iväg till Uppsala och jag kunde njuta av några dagars ensamhet. Eller ensam var jag ju aldrig, hade trevligt sällskap här hemma hela tiden. Filmkväll med Lina och killarna, mys med tjejerna och några spelkvällar med allihopa :) riktigt trevligt har det varit. 

I söndags blev det en tur till Stockholm med Hanna, Billie och Sandra. Det sista inför nyår skulle införskaffas, så det blev lite shopping och sen fika. Trötta och sega efter veckans alla sena kvällar köpte vi godis och drog sen hem till Sandra där vi spenderade hela kvällen i sängen och snackade skit :)  

Måndagen kom och det var dags att fira in ett nytt år. Tjejmiddag och lekar hos Lina och sedan Wattrangsborg, det var planerna för kvällen. Jag, Lina, Linda och Billie stod för förberedelserna hos Lina och höll på nästan hela dagen med att fixa iordning allt. Runt 4 droppade resten av brudarna in, vi lagade klart maten tillsammans och gjorde sedan iordning oss. Den planerade tre-rätters middagen blev istället en en-rätters middag, vi vart allihopa för mätta efter den goda maten så någon efterrätt orkade vi aldrig med. Efter maten blev det 4-kamp, sockerbitsrace, pichonari/charader, sånglek och en variant på norsk julafton =) Därefter blev det bara trevligt snack, gamla hedliga 'jag har aldrig' och lite kortspel innan det var dags att dra ner till festen och shaka!

Precis som jag trodde blev det en riktigt rolig kväll. Bilder kommer snart :)

Idag har jag, Lina, Peppe och Jörgen spenderat hela dan i Linas soffa framför Disney Chanel. Gick upp vid 5 och då blev det nån såkallad frukost/middag, hehe. Fick sällskap av Linda och Johan som kom och hjälpte till att äta upp gårdagens fruktsallad.
Åkte sedan hem och spelade lite kort och fikade med familjen. Snart funderar jag på att gå och lägga mig, blev en slitsam kväll igår.


2007 har varit ganska bra har jag kommit fram till. Endel dåligt har hänt, men samtidigt mycket bra saker jag är väldigt glad över. Hoppas på ett lika bra 2008, om inte bättre!


RSS 2.0