måndag

Ska ut och köra lite med pappa snart, men måsta vänta på att det segot ska dricka klart sitte kaffe. Vill ut och köra nu! Ska åka till fotbollskaneslit och hämta lite domarpengar, jag kommer bli rik =D haha..

Fortfarande inte klar med engelskaprojeket, hur ska detta sluta? IG?

witashi iru boronto

Lördag: Igår blev det en hel dag i stan med brudarna, vi åkte ju upp för att fira mina 17 fyllda år. Hade grymt kul, men det har jag ju alltid med dom sötnosarna. På tunnelbanan fick jag först en rubus som jag klarade av galant, det stod något med att vi skulle till cosmonova. Men dom vill bara lura mig för något cosmonova blev det inte haha, nej vi körde laserdome, riktigt roligt var det :) Sedan var det dags för lite uppdrag, ett uppdrag var lika med en present! Och självklart klarade jag ju av alla 10. Men fick lite konstiga blickar på mig, jag menar det var ju inte direkt normala saker jag fick göra, men vad kunde jag ha väntat mig haha.. Fick gå in på hm och fråga efter den nya Harry Potter boken, delade ut reklamblad (?) där det stod massa störda saker, skulle fråga någon om vägen till Liseberg, gå över ett övergångsställe 3 gånger, snurra 10 varv runt en lyckstolpe.. Men på med solbrillorna så ingen skulle se att det var jag och sen var det bara att köööra! 

                                                           

                                                                   Tack tjejer för en toppen dag!

På kvällen drog jag sen hem till Hanna, där hon och Maija va. Gick säker hundra mil för att sedan komma till fest, där det inte var så kul som vi hade räknat med. Så det blev sängen ganska tidigt, men det var rätt skönt för min del sm skulle upp tidigt på morgonen.
Kanske inte den bästa avlutningen på den annars så roliga dagen men men..

Söndag: Idag har det varit en gryymt jobbig dag. Först upp och jobba, och det var hur mycket som helst idag. Fick aldrig en ledig stund. Kom ifrån lite senare än planerat, så när jag slutade var det bara att sticka direkt till vallen där jag skulle döma fotboll. 
Nu sitter jag här och försöker göra klart mitt engelska projekt som ska vara färdigt imorgon, går inte bra kan jag ju säga. Kommer få sitta här hela natten om jag inte skyndar på lite. 

Dags att börja skriva lite igen tror jag.. 

Take care!

 

Fick oss ett gott skratt

Sitter och lyssnar på radio på datan då plötsligt en låt av Darin spelas. Självklart stänger jag av ljudet för att inte få ont i öronen haha! Nej men kom och tänka på en rolig konversation vi hade om honom.

Marre och Carro pratar om ett Darin-fan.
M och C - ...och hon är helt besatt av honom. Hon är överallt där han är, hon är på varje konsert och hon kommer in överallt. Hon brukar till och med sitta i hans trappuppgång och vänta. 
J - Har ni gjort det nån gång eller?
C- NEJ, det har vi inte..
Marre börjar skratta..
C - Tyst!
V - Vadå har ni det?
M - Njaaaee, vi har bara stått lite.

Hur kan man stå lite? Haha dom är allt lite roliga (underliga) dom där två =P

 

perfekt!

Då var veckans filmfestival slut, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Har varit ganska skönt ändå att slippa gå till skolan, inte ha några läxor, mysiga picknickar vid bryggan och inte behöva tänka på nått, utan bara se på film... Men det har samtidigt blivit lite långtråkigt, har nog sett några utav världshistoriens sämsta filmer den här veckan. Eller sett och sett, sovit mig igenom dom är nog ett bättre ord. Ska skriva en ressension om en utav filmerna, bara att välja den som var minst dåligt, haha!  
Igår började dagen med ytterligare en svart-vit film. Sämre film finns nog inte, helt kass var den! Gav upp tillslut och satte på musik istället och blunade. Sedan var det någon film på tyska vi tittade på. 
Idag hade vi bara en film att se, en kinesisk film där dom kunde övernaturliga saker och dom slogs hela tiden, inte en film i min smak kan jag ju säga! Det blev iaf kvart i 12 tåget hem vilket var väldigt skönt. 
När jag kom till Gnesta gick jag förbi Ingela för att kolla om Hanna skötte sig på sin praktik. Och när jag kom stog hon duktigt och diskade färg byttor haha =P Satt med henne ute i solen en stund, sedan bar det av hemmåt mot en efterlängtad lunch!    

Nu är det långhelg, hela 4 dagar =D wohoo! Skulle ha jobbat både lördag och söndag, men nu blir det bara söndag. Imorn ska nämligen tjejerna fira mig. Vad vi ska göra har jag ingen anning om, men Hanna har avslöjat att jag ska ha oömma kläder och att vi ska åka tåg, haha! Undra vad dom nördarna har hittat på? 

Maija är en ängel och har lånat mig en vänner-box, bättre serie finns verkligen inte! Har hela 3 boxar att titta på nu, kan inte bli bättre =D Kanske dags att kolla lite om jag vill bli klar iår...  
Lägga mig ute på altanen och njuta av solen eller sätta mig i soffan framför Vänner med godispåsen jag fick av Jennifer idag, svårt val! Får se vad det blir.. 


I have a feeling

Ååh vilken underbar dag, vädret har verkligen varit på topp. Synd bara att man tillbringar dagen inne i en biosalong, men det duger väl ändå. Kan säga att filmerna idag var sååå mycket bättre än dom de tidigare dagarna. Första filmen var helt okej, jag menar Adam Brody var ju med så hur kan den inte vara bra då? =P
Den andra filmen vi såg var Babel, den var rikitgt bra faktiskt.
Men det bästa med dagen var nog ändå lunchen haha, säger en matfantast som jag. Vi hade picknick nere på bryggan vid Maren, riktigt mysigt och sitta där i solen och äta mammas kycklingröra, mums! 

Vänner om 8 minuter, dags att börja dra sig mot tv:n..

So long!  


  

Happy Birthday

24/4

Imorse blev jag uppvacktad med presenter, blommor, cheesecake och vacker sång.
Hela 17 år nu, kan inte annat än att börja känna mig lite gammal =P
 Fick en väska, en söt tröja, parfym, pengar, vänner-box, mobilpengar och sen lite små saker
som lotter, hårspännen och lypsyl (men även sånt går ju åt).
Ikväll blir det födesledags middag med familjen. Fläskfilé och pommes har jag valt =D
...och såklart tårta till efterrätt!

image15


Filmfestivalen är i full gång på Roxy. Igår såg vi nog den sämsta filmen genom tiderna, hel skumm och totalt värdelös! Men eftermiddagsfilmen var väl helt okej. 
Idag var det svart-vit dag, alltså 2 gamla svartvita filmer. Gick på den första och halvsov mig igenom den och sen tog jag kvart i 12 tåget hem, skööönt! 
Den andra filmen var sjunde inseglet, vilken jag inte direkt har hört något positivt om. Har aldrig sett den och tänker aldrig göra det heller, enligt både Jennifer och Gustav sitter dom och spelar schack i en och en halv timma, alltså hela filmen, snacka om lång tråkigt! Jag lider med er som stannade kvar.. haha 
Inte dom roligaste filmerna vi ska se, men iaf MKT skönare än skolbänken.

Nu ska jag lägga mig ute i solen tror jag, det vackra vädret har äntligen kommit tillbaka!
Ha en bra dag alla, det tänker i varje fall jag ha =)


banankontakt är min takt..

Känner mig riktigt trött och seg, den här helgen har verkligen tagit på krafterna. Har jobbat både lördag och söndag, det var första gången sedan operationen. Det var kul att vara tillbaka, men samtidigt väldigt slitsamt. Känns i varje fall skönt att börja känna lite pengar igen.

Igår var jag med tjejerna. Maija, Linda, Hanna o Lina kom hem till mig, där vi först spelade lite spel och bara hade det mysigt. Hanna och jag äger på pratmakarna, säger bara det! Brudarna från skogen  hade inte en chans mot oss härifrån city =P
Sedan bar det av till Ludde, där det var lite folk. Var där resten av kvällen, sedan gick jag hem med Hanna och Maija för att få min efterlängtade sömn. Riktigt trevlig kväll =D

Söndagar brukar alltid vara jobbiga, en dag då man inte gör ett skit och bara väntar på att helvetet ska börja igen, alltså skolan. Men inte den här söndagen inte, för min del får det gärna bli måndag. Ska ju se på bio hela veckan lång, så jag klagar inte!
Dessutom födelsedag och valborg nästa vecka, looking forward to it =D  

Dags att äta lite nu har inte ätit annat än frukost idag, inte likt mig. Och har jag tur kanske pappa vill köra lite med mig ikväll, hoppas!

Bye!

it's not

Då var det skrivtliga nationella testet i engelska avklarat idag. Gick väl helt okej faktiskt, bättre än jag hade förväntat mig iaf.
Sista lektionen var drama som vanligt på fredag. Nog den roligaste lektionen på hela veckan skulle jag tro =)  Jag, Jennifer, Malin, Malin och Mickis skulle göra en pjäs om invandrare. Jag var en svensk flickvän till Malin så jag slapp använda min fina invandrar brytning haha. Men dom andra var invandrare, vilket var väldigt roligt. Kunde inte sluta garva åt Mickis som bara såg för rolig ut. Ingen av oss var väl speciellt vacker, själv hade jag en glittrig rosa tröja och dom höga "bimbo-skorna" på mig haha. Riktigt tjusigt, funderade på att ta med mig kläderna hem!  

M - "ey sexy! Jag heter Abdula det rimmar på..."

Mmm... nu luktar det tacos från köket, tror vi ska äta =D

later my friends!

My favourites!

image13

close your eyes and count to ten

Dagen har varit helt okej. Började skolan med 3 och en halv timme media, då vi höll på med våra radiorepotage. Riktigt kul faktiskt! Sedan var det den roliga torsdags eftermiddagen med Anders kvar, men så extremt jobbigt var det inte idag. På engelskan gjorde vi inte mycket alls och på samhällen så fikade vi. Och eftersom jag hade gjort klart mina frågor fick jag sluta 50 minuter tidigare =D  

Vart tog sommarvädret vägen? Vill inte ha regn och blåst...
Hanna ringde och frågade om jag skulle med ut, hon skulle sälja Tofta-kläder. Kändes inte så jätte lockande i kyla och spöregn, men snäll som man är så följde jag ju självklart med. Fick kolaburkar som vi skulle sälja för klassen idag, så jag passade på och ta med dom när vi ändå skulle knacka dörr. Och jag lyckades faktiskt sälja alla, bra jobbat av mig! Hanna hade däremot inte lika stor framgång med sina underkläder till en början. Men frågar man en gubbe om han vill köpa trosor kan man inte direkt räkna med att lyckas!    

Nu: duschen, I think!

Ha det!

stackars barn! haha

Idag har det hänt något som inte har hänt på hur länge som helst... Jag hade absolut ingenting att plugga.
Iaf inget nödvändigt haha. Har varit en skön eftermiddag!
När jag kom hem från skolan satte jag mig framför datan för att ladda ner massa låtar till mitt och Josses radioprogram. Det tog deffenetivt längre tid än vad jag trodde, iaf när man har en data som krånglar. När alla låtarna var fixade och jag började få fyrkantika ögon passade det bra med en lång promenad med Hanna.
Gick runt hela Gnesta och när vi var på väg hem märkte vi att vi hade fått en förföljare, scaaaary! Men som tur var är vi ju så snabba så han hann inte med i vårt tempo, iaf inte Hannas haha! 

Tror jag ska ta och joina bror min framför Vänner nu! 



- Det ser ut som om hon är påväg mot giljotinen! 
G-burri kan allt vara lite rolig ibland haha.  

  

time will make it allright

Skapligt skön dag jag hade idag. Först en lång härlig sovmorgon, som alla andra tisdagar. Började 12 och då hade vi först en kvarts klassråd och sedan fick vi en svenska uppgift som tog ungefär tjugo minuter att göra. Sedan var skolan slut för min del, vilket betyde att jag slutade över 3 timmar tidigare än vanligt. Onödig dag, men riktigt nice!  

Nästa vecka har vi inga lektioner alls, det är nämligen karaktärsvecka. Fick reda på idag att vi ska tillbringa den på Roxy, och se på 2 filmer varje dag utom fredag då det bara är 1. Ska bli riktigt skönt med bio hela veckan haha =D

Historiprov imorn, här behövs det pluggas!

See you later!

Summerday

Så var det söndag och sista dagen på lovet. Det har verkligen gått alldeles för fort, vill inte att lovet ska ta slut. Pluggandet är något som jag har skjutit upp varje dag, kul att jag sitter här nu dan innan skolan börjar och inte har gjort ett skit. Två prov och en debatt den här veckan, kommer gå sååå bra. Jag vet iaf vad jag kommer göra ikväll...  

Kom nyss hem från Hanna, har varit där ett tag på dan. Imorse var jag ute och övningskörde, riktigt kul och det går bara bättre och bättre. Då och då är väl iinte konsentrationen på topp och något dike eller stolpe kan vara nära, men man kan ju inte vara bra hela tiden=P
 
Igår var det som sakt innebandyavslutning. Först åkte vi ut till skogen i Björnlunda för att köra paintball. Det var grymt kul, men samtidigt riktigt läskigt. Kan erkänna att jag var nog ganska feg, och satt och gömde mig rätt mycket. Men man blir ju lite rädd när dom säger innan att man kan skjuta sönder ögona med geväret.. Vart träffad en gång på ryggen, gjorde inte så ont som jag trodde det skulle göra, men det kändes deffenetivt.
Efter paintballen åkte vi hem för att dusch och göra iordning oss. På kvällen bar det sedan av till Evelina där det blev grillning och singstar.

Nu ska jag lägga mig ute i solen och läsa min 600 sidor tjocka historiabok, mycket nöje!

Have it!

what's left?

Funderar på om jag ska gå och lägga mig snart, men det känns som en omöjlighet. Är trött, men ändå inte.. Åhh, jag vet inte vad.. Känner mig bara helt tom, känns som om jag inte har en ändå tanke kvar. Inte en ända tår kvar..  

"Lika bra att njuta av dagen, för man vet aldrig vad som händer imorgon"  skrev jag igår. Faan hur rätt kan man ha? Man vet verkligen aldrig vad som kommer hända nästa dag. Hade aldrig trott igår att detta skulle hända...

Imorgon är det innebandy avslutning. Först paintball och sen ska vi grilla tillsammans på kvällen, iaf något roligt att se fram emot i detta dystra.
 
Bäst att gå ner till sängen nu och försöka få lite sömn så man är utvilad tills imorn, kommer inte bli det lättaste men men..


...

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

There's no words...

Aldrig, aldrig någonsin ska säga igen att jag inte tror på fredag den 13:ondes oturshet. Idag fick jag det bevisat för mig, det är verkligen något med den dagen. Den för verkligen otur med sig...
Idag vart min Älskade, Älskade Ellen överkörd, och hon dog på en gång.

image4




Tårarna rinner ner för mina kinder när jag skriver detta, trodde aldrig jag skulle sakna henne så här mycket...



All kinds of time


Åh! Vilken gryyyymt härlig dag det har varit idag. Humöret har varit på topp och vädret har deffenetivt varit på topp! Kan inte förstå att det var snö för bara två dagar, nu fattar jag vad som menas med aprilväder. Men ska inte klaga, nu är det strålande sol och värme precis som jag vill ha det =D   

Det har blivit nästan en hel dag ute i det vackra vädret. På förmiddan var jag ute på en lååång ridtur med Hanna och Madde. Har grymt ont i mina ben, och känner att det nog bara kommer vara värre imorn. Sedan har bara legat ute på altanen och solat och spöat brorsan i lite innebandy haha.   

Det slog mig nu att det är fredag den 13:onde i morn. Inte för att jag är särskillt vidskeplig och tror på att det är någon speciell otursdag, men man har ändå lite respekt för den dagen haha. Ser jag en svart katt springa över vägen kommer jag deffenetivt spotta.

Lika bra att njuta av dagen, för man vet aldrig vad som händer imorgon

Take care!


Onsdag

Godmorgon! Riktigt irreterad är jag på att vakna 7 varje morgon. Resten av familjen går upp då, och lättväckt som man är så vaknar jag ju självklart då. Åhh på lov vill man ha sovmorgonar inte vakna vid 7!

Igår kännde jag mig riktigt duktig, var ute och sprang en runda på kvällen. Kände att konditionen deffenetivt inte var på topp, så det måste jag väl göra nått åt haha. Men att jag ger mig ut och springer brukar kanske hända en gång i månaden, max!
Var även ute och gjorde vägarna osäkra igår=P före springturen var jag och pappa ute och övningskörde. Riktigt roligt och igår var första gången jag fick köra på rikitga vägen. Fick köra hela vägen till mossen, och fick faktiskt bara motorstopp en gång på stora vägen haha.

Nej nu ska jag ta och göra ordning frukost och sätta mig framför världens bästa OC=D
See yaa!

Drömmar kan allt vara lite underliga

Inatt hade jag strålande sol, sommar och värme,  jag var på Hawaii! Iaf i min dröm=P.
Allt var så konstigt, och det började med att vi tjejer hade middag och ville laga annanas paj, men vi hade
ingen annanas, vilket problem haha! Så vi bestämde oss för att åka till Hawaii och leta efter en. (Hade det inte varit lättare att gå ner till stopp och köpa en kan man ju undra?). Hur kom vi då till Hawaii? Vi åkte inte flygplan, vi åkte inte båt, nej vi simmade i luften. När vi kom fram så försvann alla bara plötsligt och jag var helt ensam. Kommer inte riktigt ihåg allt men det slutade iaf med att jag hittar Hanna tillsammans med Adam Brody (ni vet han i OC). Vi börjar bråka om honom, för vi vill ju båda ha en sån snygging haha. Så plötsligt tar han av sig masken och är en helt annan person, någon som vi ALDRIG skulle bråka om i verkligheten haha. Tänker inte nämna några namn=P
Sen vaknade jag skrattande.

image2

"Ingvar Oldsberg stäng dörren!" haha

Home sweet home!
Igår kom jag hem till city igen, efter en riktigt trevlig helg i gbg. Kändes iofs lite surt att lämna den soliga storstaden för denna snöiga och kalla håla, men men ändå skönt att vara hemma igen. Åkte ju iväg för att kolla på min bror och hans lag som körde innebandy cup. Hann med en hel del annat, men mkt innebandy blev det. Men det var bara roligt, riktigt duktiga var dom och vann hela skiten:)

Idag var det dags för årets premiär som domare. Gick på linjen och det var inte speciellt lätt att veta när bollen var ute när planen inte har några linjer, så det var bara och gissa=P 
Efter matchen drog jag till Hanna, och umgicks lite men henne och Maija. Det var roligt att träffa dom brudarna igen, känndes som evigheter sen:) Vi tittade på en film, Säg att du älskar mig, riktig hemsk faktiskt. Handlade om tjej som blev våldtagen. Ush! Kan inte fatta att det finns människor som är så dumma i huvudet och gör sånt.

Trodde inte mina ögon när jag vaknade imorse, var kom snön ifrån? Det var ju sommar igår. Åhh! solen vill ha dig tillbaka, och det är nu!

Riktigt trött faktiskt. Tror det blir sovdags för mig snart trots att klockan bara är halv nio haha.
Sleep well!


4 april

Dagen kan väl sammanfattas med ett ganska okej. Ett tyska prov som inte alls gick bra, ett historia test som gick helt okej och en egen gympalektion som faktiskt gick mycket bra. sedan var det dags att gå hem för min del, ska ju nämligen till Göteborg idag=D det känns riktigt skönt att börja påsklovet några dagar tidigare och 5 dagar i gbg är ju inte helt fel det heller. Shoppa är något som står överst på listan när vi kommer ner, känner att en ny, snygg sommargarderob är ett måste.

Nu måste det packas klart, pappa kommer hem alldeles strax och då ska vi åka.

Göteborg, here I come!

You can't loose something you never had

Dagen har varit precis lika seg som alla andra skoldagar. Gjorde mitt muntliga nationellatest i Engelska idag, skönt att ha det avklarat ialla fall. Får nästan mardrömmar av allt plugg som kommer sen. Anders (min engelska lärare), som hatar mig, tycker jag är totalt värdelös på engelska och som vanligtvis ger mig massa taskiga komentarer vart faktiskt imponerad på testet idag. Höll nästan på att trilla av stolen när han sa det haha! Jag och Josse hade tydligen nånting som ingen annan i klassen hade, men vad vi hade fick vi aldrig reda på =P
Kanske har man kommit upp några steg på Anders favoritlista?

Nej, back to work now. Har ingen rolig vecka framför mig, prov imorn och två prov på onsdag. Jag vet hur min kväll kommer se ut, plugga plugga och plugga lite till. Men det är bara att stå ut, om en vecka har man ju ett väldigt efterlängtat lov! 

So long my friends!


April april...

...din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!

Första april idag och då ska man luras. Hatar i och för sig pappas roliga skämt. "titta där en elefant, april april!" och så garvar han åt sig själv. Har inte gått på något april skämt ännu och har faktiskt lyckats lura min bror. Det är riktigt bra statistik tycker jag haha!
I kväll kommer morfar och mormor hit på middag, dom kommer få en riktigt rolig övereskning. Men är det första april så måste man få vara lite rolig =P

Ännu en helg förbi. Det är ganska konstigt tycker jag hur helger kan gå så fort, medan veckorna bara kryper fram.
Helgen har iaf varit lugn, vilket var ganska skönt eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Igår var Hanna och Martina här. Vi tittade på film, spelade biljard och spel, lyssnade på gammal musik och hade det bara lugnt och trevligt.

Nu ska jag sätta mig ute i solen och njuta av våren!

RSS 2.0