something good

Lovet är då i gång och vad jag har gjort hittils är att jobbat både igår och idag.
Imorgon är sista dagen nere på cafeét, sen är jag ledig :) 

Finns inte så mycket att skriva, bara att allt känns så himmla bra just nu!

When everything seems perfect!

Det här var ett tag sen. Har inte blivit särskillt effektivt skrivande den här veckan, känns som det har varit ganska fullt upp. Trots det har pluggandet  tyvärr fått hamnat åt sidan. Istället har veckan bestått av träningar, filmkvällar, solande och simmande, mys med Hanna... Det har varit en skön vecka, och förmodligen kommer nästa bli ännu skönare med tanke på att det är HÖSTLOV :)  

I fredags var vi nere och kollade på när a-laget spelade hockey, jag, Hanna, Madde och Sandra. Eller rättare sagt jag och Sandra kollade, dom andra babblade mest ihjäl varandra under den tid dom väl var där, haha. Efter matchen drog vi hem till Madde tillsammans med killarna, och där hemma blev det skräckfilm och godis.
I går var det först match mot Nykvarn, och förlust blev det som vanligt. Efteråt följde Lina med mig hem, vi lagade mat och tog det lugnt. På kvällen åkte vi tillsammans med Hanna och Elin upp till Stockholm för att se på bio. Det blev 1408, en helt okej film. Kvällen med tjejerna var trevlig, men slutade faktiskt ännu bättre :)    

Gick nyss upp ur sängen. Ska ta och sätta på mig lite kläder, sen ska vi upp till Freja och sola och simma lite jag och Hannie.

Later friends!

Effektiva jag?

Dagen har bara sprungit förbi. Klockan är 11 och jag sitter och äter frukost, nästa gång jag kollar är den 6. Vart tog tiden vägen? Men jag har iaf hunnit med en del idag. Rummet har städats, tyska har pluggats, freja har besöks för solning, one tree hill och lite annat har visats på tv:n.. Kanske inte världens mest händelserika dag, men jag har i alla fall inte bara legat och degat. Och morgondagen då? Har nästan bestämmt att det blir en till ledig dag, nästan. 
 
Nu är det först Vänner, sen väntar träningen :)  

Välförtjänt sovmorgon

God Morgon!
Snacka om att det var grymt skönt att få sova ut och att få vakna upp i sin egen säng. Har varit så himla trött hela helgen och det har blivit tidiga mornar, så det är väldigt skönt att vi är lediga idag. Imorgon är det tema-dag i skolan, men funderar på att även ta den som en ledig dag. Vi får se.

Igår var jag och Lina som sagt på innebandy uttagning till sörmlandslaget. Det gick väl sådär, inte så jättebra. De andra tjejerna var väldigt, väldigt duktiga så jag har inte direkt några förhoppningar på att komma med. Det var kul att testa, men jag får se om jag går på någon mer uttagning.

När jag kom hem blev det lunch på Arena tillsammans med tjejerna. Sen spenderade jag, Billie och Sandra ungefär hela dagen på Sandras soffa framför tv:n. På kvällen kom även Björn, Micke, Hanna och Madde, och vi togen promenad ner till videorullen för att hyra film och köpa godis.   

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Städa och plugga lite är något som bordes göra, sen antar jag att det kommer bli en hel del halvsovande framför tv:n.
Men nu först frukost!

Snart dags!

Kom nyss hem från Linda, var där igår med henne och Hanna. Det blev en skön och mysig kväll med tacos, idol, massa nötter, spel och färgning av Lindas hår. Riktigt het blev hon i sin nya frisyr :) Och måste säga det att familjen Andresson inte var speciellt duktiga på pratmakarna, jag och Hanna var helt överlägsna. Takterna från freja sitter i, haha!

Idag är det match och jag är laddad som bara den. Förra helgen är ett minne blott. Ska försöka göra allt för att rå på det tuffaste motståndet i serien nämligen Tälje, kommer inte bli lätt. 15.00 i Freja, be there :)

Efter matchen ska jag med Lina hem och tillsammans ska vi ladda inför morgondan. Shit va jag är nervös..  


Vad ska man göra nu fram till klockan slår två?



askgrå? nej brun för tusan ;)

Har precis ätit lite och kollat på Vänner, finns nog inget program som slår den underbara serien.

Efter skolan idag drog jag, Linda och Hanna till freja för att sola och simma lite.
Riktigt skönt, men så här efteråt är man helt död i kroppen.

Nu ska jag läsa lite tyska, "liebe deutch"  jo men visst..

Imorgon är det fredag, hur skönt som helst. Veckan har bara sprungit förbi.

is it right or wrong?

Idag blev det en kort skoldag för min del, gick bara på första engelska lektionen. 
Ska till tandläkaren i eftermiddag och på idrotten ska vi köra amerikansk fotboll, det verkar skit kul men vill inte riskera att göra illa ryggen ännu mer. Måste ju vara fit for fight till helgen. Då har vi en viktig match mot Telge och sen är det även uttagning till sörmlandslaget. Åh jag blir nervösare och nervösare ju närmare söndagen kommer hehe.

Igår var vi hemma hos Josse för att fira hennes snart fyllda 17 år (hon har födelsedag imorgon). Grattis igen! Det bjöds på pastasallad och sen till efterrätt blev det en riktigt god annanspaj, som Josse hade skrytit en hel del om. Men hon hade så rätt så, den var verkligen delicious :) Efter fikat blev det en hel del vacker sång, hmm.. Jag, felicia och frida kom även på en riktigt snygg dans, att uppträda på julavslutningen är ju en självklarhet, haha. 

Nu ska jag ta och laga lite lunch.

Holding you close to me

Jag har ont i hela kroppen, är helt slut efter två dagars jobb och magen kurrar snart ihjäl.
Ändå är jag gladare än på länge, känner mig verkligen på toppenhumör just nu.

Gårdagens match vill jag inte ens tala om, det gick rent ut sagt åt helvete. Men det är tråkigt att förlora mot några som spelar så fult. Man fick en armbåge här och där, knuffar och putningar över sargen ett antal gånger. Men jag ska inte skylla på det, dom var bättre så var det bara.  
Efter matchen följde Lina med mig hem. Vi var här ett tag och åt, tittade på tv och snackade. Sedan drog vi till Olle som hade ställt till med fest, vilket var en bra tröst för den stora förlusten. Som vanligt lika roligt. Mycket trevligt folk och dans hela kvällen lång, kan inte bli mer rätt. Riktigt trevlig kväll med andra ord :) 

Ska ta och laga iordning lite middag nu, familjen är borta så förmodligen blir det den inte allt för ovanliga maträtten köttbullar och makaroner. Men det funkar alltid lika bra. 

Sen får vi se..




E v e r y t i m e   w e   t o u c h ,  I   g e t   t h i s   f e e l i n g   

Ledig

Idag var vi lediga från skolan så det fick bli en hel dag i Stockholm för min del. Åkte upp på morgonen och lite senare på dagen fick jag sällskap av Linda och Johan som också hade hittat upp till stan. Hittade riktigt mycket faktiskt, hur mycket pengar jag gjorde av med vill jag inte ens tänka på hehe. Men man måste ju unna sig lite när man jobbar i princip varje helg.

Det har blivit en lugn och skön kväll tillsammans med mamma och Martin. Ibland glömmer man hur kul man faktiskt kan ha med familjen. Idol blev det självklart! Kan inte bestämma vem jag ska ha som favorit iår, det är så många som är bra.  

Imorgon ska jag upp tidigt och jobba, det gäller även söndag. Sen på eftermiddan har vi match mot Torshälla.


Dags och sova snart tror jag.
Sleep well!

Onsdag

Dagen började med engelska och vi hade debatt, gick inget bra efterson jag inte visste vad jag skulle säga. Men det var rätt kul faktiskt, man hade en viss person att garva åt. Sen var det långt hål så vi drog ner till Nancy's och åt för ovanlighetens skull. Köpte en tröja på Vila. Typiskt att tröjan jag kollade på i måndags var slut nu, varför glömmer man plånboken just de dagar man behöver den?  
Dagen fortsatte med en gympalektion med bip-test (usch), natur med en mummlande vikarie och sist tyska där vi fick sluta tidigare för en gångs skull.

Igår var det premiär kör-lektionen för min del. Det gick faktiskt bra, trots att jag var skapligt nervös innan. Men några tabbar blev det självklart, som att missa ett rödlyse, susa förbi i full fart på 30 väg och att köra upp på trottoaren. Haha, inte är jag fullärd ännu.

Nu ska jag plugga på svenska provet som är imorgon.
Sen ikväll är det träning :)


Finally

Äntligen efter att ha skrivit hela eftermiddagen är jag nu klar med min samhälls-inlämning. Känns väldigt skönt.

Den här helgen var det dags att jobba igen, både lördag och söndag. Lika jobbigt som vanligt.
Men helgen har inte bara varit pina. I fredags var jag hemma hos Linda. Vi laddade upp med massa godis och nötter och kollade på high school musical och idol :)  Och sen igår var vi tjejer hemma hos Sandra som var ensam hemma. Där blev det först massa singstar. Vi skulle sedan vidare, men där sket sig allt och kvällen slutade inte lika bra som den började helt enkelt..  
 

Nu har mamma gjort iordning äppelkaka med vanlijsås, mums!

Dagens skratt

Idag har jag varit riktigt duktig (min åsikt). Har skrivit klart både engelska uppgiften och kemi rapporten.
Nu är det bara samhällsinlämningen jag ska kämpa med, plus träna till provet imorgon.

Dessutom har jag träffat Hanna idag. Tänk så mycket man hinner göra när man inte går i skolan.
Först blev det en långpromenad, sedan hem till henne och äta nybakta kanelbullar. Sååå gott :)
Vi tittade lite i gamla skolkataloger, och fick oss verkligen några skratt när vi såg hur snygga alla såg ut förr.
Haha, garvade nästan så jag höll på att kissa på mig ;)


Pussss!

Första matchen...

...första vinsten! 5-0 mot Katrineholm igår säger väl sig själv, vi var det bättre laget. Trots att vi inte har tränat ihop tyckte jag alla gjorde jättebra ifrån sig. Är dock inte lika nöjd över min egen insats, men men det kommer nya matcher att visa vad man går för.

Tyvärr satte ilskan i sig från dagens insident, och det var inget jag kunde göra nått åt.
Men körningen till K gick bra iaf, och jag fick lyssna på musik hela vägen för att pappa ville göra mig glad.
Men jag tror inte att musiken gjorde någon större nytta.
 
Jag gick och la mig vid halv 1 igår, så idag fick det bli en välförtjänt ledig dag. Ska kämpa med engelska-uppgiften som ska vara klar idag, sen när Hannie kommer hem ska jag träffa henne.



På återhörande :)

plugg, plugg, plugg

Har suttit i två timmar nu och skrivit på en engelska uppsats, trots det har jag knappt gjort hälften. Känns som mina ögon börjar bli mer och mer fyrkantiga. Snart ska jag ta en liten paus, dvs flytta mig ifrån en burk till en annan. Kan ju inte missa Vänner som börjar om tjugo minuter.
Suck, den här veckan och nästa kommer bli en mardröm.


Plugg hela kvällen lång, shit vad roligt va.

Slutkörd

Det var jättekul att träffa Svea igår (gammelmormor). Tror det var ungefär två år sedan jag träffade henne sist. Men gud va liten och skrynklig hon har blivit, hennes ben var typ som mina armar. Hon bjöd på kakor och saft precis som vanligt, tycker att det är starkt av henne att fortfarande orka baka.
Efter matchen åkte vi och tittade på tjejerna som kammade hem segern i matchen, seriesegern och platsen i division tre. Grattis!

Kom precis hem från träningen. Åtta spelare från damlaget var vi och det är nog det bästa hittils. På onsdag har vi borta match i Katrineholm klockan halv 9, snacka om dålig tid. Men jag är riktigt sugen på att köra! Éftersom jag inte spelade halva förre säsongen på grund av operationen, känner jag mig extra laddad. Det var första träningen vi tränade tillsammans idag, men jag tror på oss! Och om fotbolls-tjejerna är hälften så duktiga i innebandyn som i fotbollen kommer vi säkert gå långt ;)

Nu måste jag plugga, suck!

RSS 2.0