Laddar för körning!

Det här var den första jobbfria helgen på väldigt länge, så det har varit riktigt skönt. 
I fredags kom Linda och Lina till mig. Vi kollade på Idol, svullade godis och snackade skit,
det var myyys :) Eftersom Lina går spa fick hon träna lite på oss. Det blev ansiks- och handmassage, polering av naglar och färgning av ögonbryn och fransar.
I lördags hade jag huset för mig själv så då kom tjejerna igen. Vi var här hemma först och lyssnade på musik, blandade drinkar och hade det trevligt, sedan fortsatte vi vidare.

Det har varit en riktigt bra helg helt enkelt. Har även hunnit med en del plugg, men dock inte lika mycket som jag hade velat. De kommande två helgerna är det jobb som gäller, längtar inte.

Idag ska jag och mamma åka och hälsa på gammelmormor. Hon bor i Åker och det passar perfekt eftersom tjejerna spelar sin sista match där. Två flugor i en smäll liksom! Och jag ska köra dit måste jag bara tilläga =)

Nu måste jag göra lite nytta.

Have a great day!


Föräldrafritt

Kom hem från träningen för ett tag sen och som tur var hann jag kolla lite på idol. Så jävla grymm han är Daniel, säger bara det!

Idag kändes det som en ganska onödig dag i skolan. Först en lektion sen skit långt hål, drog ner på stan åt med Malin och Josse. Ingen idrott och sen en onödig naturlektion. Eftersom jag inte visste om vi hade tyska eller inte tog jag tåget hem istället, det var skönare så.

Mamma och pappa har åkt till Danmark, riktigt skönt att vi är hemma själva jag och Martin. I och för sig kommer de hem fredagkväll så jag lär ju knappt hinna märka att de är borta, men det är ändå skönt att ha lite lugn och ro några dagar.

So long!


Mot det ljusare, mot det bättre

Om jag skulle säga att det har varit skönt att ha helg skulle jag nästan ljuga.
Har nämligen jobbat hela helgen och det har verkligen tagit på krafterna.
Men i fredags var vi iaf hos Hanna alla tjejer, sjöng singstar hela kvällen och hade det mysigt :)

Idag när jag jobbar kommer det in ett par och beställer fyra stora bakelser. Jaha, de ska väl ta med sig dom då tänker jag och börjar slå in bakelserna. Men nej, dom skulle visst äta där. Alla fyra stycken! Efter bara några minuter kommer tjejen tillbaka till disken och beställer en till. Sätter i sig den lika snabbt som de första två och kommer sedan tillbaka och beställer ytterligare en till. Mina ögon håller på och trillar ut när den där tjejen glufsar i sig 4 stora bakelser. Haha, antar att vissa människor kan konsten att äta hur mycket som helst.  

Nu ska det ätas middag!

Bara blunda och tänk på nått annat

Sitter just nu och försöker förstå en samhälls-uppgift. Men det är lättare sagt en gjort.
Känns som det står helt still ihjärnan och det går bara inte att börja skriva.
Plugg-kraften har helt runnit ur mig, och ändå är det här bara början av året.
Måste helt klart börja bättra mig. För jag vet ju hur det slutar,
dagen innan sitter jag och kämpar som en tok för att arbetet ska bli klart i tid.
Så blir det varje gång. Och det är verkligen inte kul.

Imorgon har jag lång sovmorgon. Min tyska lärare är borta och det tackar jag för!

Snart är det mat som gäller.
Ciao!




   You're simply the best, better then all the rest!

It's definitely not okey

Kom nyss hem från Hanna, var där och kollade på idol.
När programet var slut gick vi och mötte Angelica,
sen var det dags för mig att cykla hem.

Nu gäller det för mig att ta tag i pluggandet.
Har engelska test i morgon och jag har inte pluggat.

Dags att sätta igång!




You just do what's best for you, and dosen't care if you hurt people around you

Helt slut

Då har ytterligare en helg passerat. Har jobbat både lördag o söndag, långa och slitsamma dagar har det varit. Kroppen känns helt död efter all bärande, diskande och städande. 
Förutom ett antal timmar nere på cafeet har inte helgen varit så värst spännande. Men det har faktiskt varit skönt, lite långtråkigt men skönt. När det blir så mycket jobbande känns det helt perfekt att ta sällskap av en stor godispåse framför en bra film när man kommer hem.
 
Imorgon har vi nån tema-dag i skolan. Vet inte riktigt vad det är men tror att någon skulle föreläsa i flera timmar om studieteknik. Snacka om boooring! Det får helt enkelt bli en välförtjänt ledig dag för min del. Ska bli så skönt med sovmorgon för en gångs skull.  

Nu väntar duchen, sen sängen och One Tree Hill!       

We are the champions!

Idag hade vi friluffsdag med skolan, vilket var riktigt kul.
Vi tävlade mot alla andra tvåor i sammarbetsövningar och en avslutande "kon-bingo".
Fy fan vilket bra lag vi va, och självklart tog vi hem hela segern! whohoo :)
Vi visade alla andra klasser att samlaget var det bästa, haha.
Priset var en stor korg fylld med champis, nötter, godis, chocklad, frukt...
Förmodligen firar vi segern genom att äta upp alla godsaker i skolan imorn.
Det fanns även ett pris att hämta för bästa heja-ramsa, vilket vi dock inte vann.
Vi gjorde ett tappert försök, men våra vackra stämmor räckte tyvärr inte till.
Det var inte så särskillt konstigt att en musikklass vann det priset.
Men det var en riktigt rolig dag iaf, bra jobbat alla!


 


Och så blev jag sjuk - attans!

Idag blev det ingen lång skoldag för min del. Åkte upp till skolan och gick på engelskan, sedan tog jag tåget hem igen. Mådde inget vidare så det kändes inte som någon ide att stanna kvar. Egentligen skulle jag inte åkt upp alls, men jag kunde inte sova särskillt bra, av någon konstigt anledning (hmm Hanna?), så när jag vaknade vid 5 tänkte jag att det var lika bra att åka till skolan.

Tog en sväng förbi Hannas praktik när jag kom hem. Hon fick gå hem eftersom hon var rädd att bli nedsmittad av Ingela. Vad gör den smarta människan då? jo följer med mig hem istället som också är sjuk. Haha, men det var trevligt med sällskap. Vi sjöng lite SingStar och självklart stog jag som segrare =)    
Resten av dagen har jag haft sällskap av TV:n, ganska skönt faktiskt.

Imorgon har vi nån frilufsdag i skolan. Klassen är uppdelad i tre lag och sen så ska vi köra lite olika tävlingar mot andra klasser. Vet inte exakt vad vi ska göra men det blir säkert kul. Hoppas på att jag är bättre så jag kan va med då.

Adios Amigos! :)

Drinkkväll med girlsen!

                                                                   
                                                              Kvällens fixare, jag och Lina!

                            

image102

                  
                 
                 
                 
                 



Friday night

Gårdagskvällen blev hur lyckad som helst. Jag och Lina ställde till med drinkkväll här hemma för brudarna och det blev skit trevligt måste jag säga. Singstar, goda drinkar, lekar, prat och trevligt umgänge var det som kvällen bjöd på. Runt halv 12 packade vi ihop och fortsatte till Linus, och där blev det dans :)
Bilder på alla sköningar kommer!

Idag har jag jobbat hela dan. Började klockan 10 imorse och skulle ha slutat 4. Men det var hur mycket folk som helst och vi var bara två som jobbade så jag var hemma vid 5. Ju längr tiden gick desto snurrigare blev allting. Det var stora diskhögar på borden och fullt med disk i hela köket som vi inte hann ta reda på. Kön var ända ut till gatan och vi hade hur mycket mat som helst att göra. Det blev fel mat till fel person, för lite eller för mycket växel tillbaka och ett antal krossade glas och tallrikar. Folk bara klagade och klagade. Det var ingen rolig dag på jobbet kan jag säga, att bara vara två funkar inte. Vi hann inte sitta still en sekund och hade inte tid att äta. Hoppas varkligen det blir lugnare imorn, ska jobba även då.

Ikväll har vi främmande här hemma. Har ätit tacos och snart åker äppelpajerna fram på bordet, mums! Dessutom har jag köpt en riktigt stor godispåse, det är aldrig fel :) Nu ska jag gå och vara lite social! 

En lite rolig grej bara. Igår står jag och Lina inne på konsum och försöker välja läsk. Någon säger ursäkta, eftersom vi har blockerat hela gången. Vi vänder oss om och flyttar på vagnen och en väldigt bekannt person ler åt oss. När han har gått därifrån står både Lina och jag och gapar, det var Göran Persson. Haha, lite suprise att se honom där!  
  

Jag ska, tänker och kommer att klara det!

Jag borde snart få medalj för mina otroligt snabba springturer till tåget. Idag slutade vi sista lektionen 14.25. Klockan 14.33 sitter jag på tåget. Det kallar jag jävligt bra jobbat! Att kuta till tåget har mer och mer blivit en vana, men jag är så less på att sitta i Södertälje en halv timme och vänta på nästa. Att jag däremot kommer helt anfådd och svettig in på tåget är inte lika lyckat, men det är smällar man får ta.  

När jag kom hem blev det först en ridtur med Hanna, det var verkligen hur länge som helst sen nu. Sen hade jag tänkt att plugga, men dom planerna sket sig. Hanna kom hit för att se Idol och inte kunde jag svika henne och det roliga programet. Det blev en bra ursäkt att skjuta på pluggandet.
Har även fixat iordning lite nere i gillestugan. Imorgon kommer alla brudar och då är det paaarty som gäller, ska bli skoj :)  

Nu ska jag ta och sova.

Sleep tight!

Say it like you mean it

Som sagt, skolfoto idag.
Är det någonting jag verkligen hatar är det att vara med på kort. Och ännu värre, skolfoto.
Det känns så fånigt att sitta och le helt tillgjort mot en fotograf som bara ska tönta sig och vara rolig.
Usch ja. Men det är bara att vänta och se hur resultatet blir.

Sist på dan var det dags för dans, skit kul precis som förra gången! Den här gången fick vi även prova på lite balett steg. Jobbigt och svårt när vigheten är lika med ett kylskåps.
Efter dansen var det bara att kuta ner till bussen. Där var det några jävligt irreterande människor som inte fattade att bussen var full och vägrade att kliva av. Bussen åkte då 5 min för sent, och jag var säker på redan då att hinna med tåget var rätt kört. Men faktum är att jag skulle ha hunnit om bara den där jäveln till busschauför hade stannat när jag plingade. Men tack vare Stockholmståget hann jag byta i hamn, men det var med allt annat än ett leende på läpparna. Istället satte jag mig på tåget förbannad, svettig och blöt. Åh vad jag hatar sånna dagar!   

Nu på kvällen var det innebandy möte. Det är fler än jag som är idol-nördar i laget kan jag säga, så vi slutade så vi skulle hinna hem i tid till premiären. Tänk vad vissa människor är helt tondöva men ändå ställer upp i det programmet, det är så man skäms åt dom.

Är riktigt trött, ska ta och äta lite sen sooova!


Gräset är alltid grönare på andra sidan

Igår var det som sagt dags att säga hej då till Maija. Tråkigt förstås, men är jätteglad för hennes skull. 
En känslig mes som jag är och gråter för allting har jag lite svårt att hålla tårarna tillbaka vid såna tillfällen =P Hoppas verkligen du får det kanon bra där nere Maija, och glöm inte att ta väl hand om Chicken! :)

Imorgon är det dags för skolfoto, kul att vi fick reda på det idag. Inte en dag försent.
Vad man ska sätta på sig får bli ett senare problem..

Snart är det dags för träning. Ska ta och laga lite mat nu!

Btw! Tack för alla namnförslag, men gulleplutten fick namnet Leo :)

Snart är det bara tre kvar

Åh jag är så glad, vi har nämligen skaffat en kattunge. Världens gosigaste lilla filur som bara vill sitta i knät och mysa hela tiden. Jag är förälskad! Det är en helsvart liten hankatt, så om jag inte slutar vara skrockfull så kommer det bli många spottningar över axeln framöver, hehe. Dock har den lilla sötnosen inte fått något namn ännu, vi har lite svårt att komma överens här hemma. Förslag någon?

Igår var det middag med tjejerna här hemma. Sista måltiden med gänget liksom, kan inte förstå att vi fyra inte kommer träffas på ett halvår. Det blev först tre-rätters middag sedan prat nere i soffan resten av kvällen. Alltid lika mysigt :) Maija fick en jättefin tavla av oss om vi duktigt nog hade gjort, en riktigt bra text om allt vi gjort tillsammans samt bilder på oss, så hon inte glömmer oss nu när hon kommer vara omringad av heta spanjorer under ett års tid. Hoppas bara hon har mod nog att hänga upp den ;)    

 Fyra är en underbar siffra <3


RSS 2.0