Snart är det bara tre kvar

Åh jag är så glad, vi har nämligen skaffat en kattunge. Världens gosigaste lilla filur som bara vill sitta i knät och mysa hela tiden. Jag är förälskad! Det är en helsvart liten hankatt, så om jag inte slutar vara skrockfull så kommer det bli många spottningar över axeln framöver, hehe. Dock har den lilla sötnosen inte fått något namn ännu, vi har lite svårt att komma överens här hemma. Förslag någon?

Igår var det middag med tjejerna här hemma. Sista måltiden med gänget liksom, kan inte förstå att vi fyra inte kommer träffas på ett halvår. Det blev först tre-rätters middag sedan prat nere i soffan resten av kvällen. Alltid lika mysigt :) Maija fick en jättefin tavla av oss om vi duktigt nog hade gjort, en riktigt bra text om allt vi gjort tillsammans samt bilder på oss, så hon inte glömmer oss nu när hon kommer vara omringad av heta spanjorer under ett års tid. Hoppas bara hon har mod nog att hänga upp den ;)    

 Fyra är en underbar siffra <3


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Lite kattnamn som förslag här då :D Turre, Sixten, Morris, Skussi (Islänska, betyder latmask :D) Ozzy. Och sedan lite Disneynamn :D Herkules, Tarzan, Aladdin, Kuzco, Molle, Baloo. Ja där hade du några ;D

2007-09-01 @ 15:58:20
Postat av: Anonym

Mamma tyckte Rocky var ett bra namn också ;D

2007-09-01 @ 16:40:26
Postat av: Maija

Ja det kommer sannerligen bli hårt. Det tar emot att lämna såna underbara vänner som ni. Men som tur är så är det ju inte så länge ;)

2007-09-02 @ 00:17:18
Postat av: hanna

viveka EDDIE eller ELVIS ;)

2007-09-02 @ 09:58:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0